AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığının düzenlediği "Gönül Adımları: Antalya’yı Dinliyoruz " projesinin durağı Antalya olacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla uygulanan AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları: Türkiye’yi Dinliyoruz ’ projesi ile AK Parti hükümetlerinin sosyal politika uygulamaları, çalışmaları ve projeleri il bazında değerlendirilmeye tabi tutuluyor.

Program AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Sosyal Politikalar Antalya İl Başkan Yardımcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilecek. Proje kapsamında Antalyalı akademisyenler, STK temsilcileri, oda ve borsa temsilcileri, sosyal politika muhatapları ve vatandaşlar konuşacak, AK Parti dinleyecek, tespitler, teklifler, öneriler ile eleştiri ve memnuniyet konuları raporlanacak; raporlar sosyal politika uygulamaları için AK Partinin ilgili kurullarına sunulacak.

12 Masada Antalya’da Sosyal Politikalar konuşulacak

Çalıştay şeklinde yapılacak programda 12 ayrı masada, Sosyal politikaya muhatap her kesimin temsilcisi konuşacak Antalya’da Şehit ve Gaziler, Engelliler ve Yaşlılar, Kadın, Çocuk ve Gençler, sağlık ve sosyal güvenlik, sosyal yardım, istihdam, bağımlılıkla mücadele, eğitimde fırsat eşitliği, mevsimsel işçiler ve tarım başlıkları oluşturulan masalarda konuşulacak. Programın operatörlükleri Antalya’dan akademisyenler tarafından, raporlamalar ise AK Parti Genel Merkezinden gelen uzmanlarca yapılacak.

Genel Başkan Yardımcısı Çalık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yola çıktık ve ilk gönül adımını, projenin ilk adımını Hakkâri’de attık. Şimdi her hafta başka bir bölgemizde, farklı illerimizde projeyi sürdürüyoruz. 15 yıl boyunca yaptığımız politikalarda Antalya’da neredeyiz, neler yaptık, bundan sonra bizden neler isteniyor, Antalya ve Türkiye için ne söyleniyor; yerinde dinleyeceğiz. Bu kez Antalya’ya yalnızca dinlemek için geliyoruz."