AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında Şirinevler Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Mengi, programı kapsamında Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, ziyaret ettiği Kul ailesinin isteklerini ve Burdur’la ilgili düşüncelerini dinledi. Vatandaşları ziyaret edip dinleyerek istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mengi, “ AK Parti Teşkilatımızla birlikte ev ziyaretlerimizin startını bugün Şirinevler mahallemizden veriyoruz. Bugün Mustan Kul ve değerli ailesinin evlerine konuk olduk. Hem değerli ailemizle hem de mahalle sakinleriyle hasbihal etme imkanı bulduk. Bundan sonra hemşerilerimizle ev ziyaretlerinde hep bir arada olmaya çalışacağız. Göreve geldiğim günde belirttiğim gibi gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güçlü Türkiye yolunda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da sözlerini yerine getirerek, 2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Şehit kardeşine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Merkez İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu program sonrası geçirdiği trafik kazası sonucu uzun zamandır tedavi gören ve taburcu olan Şehidimiz Ramazan Ünay’ın kardeşi Durmuş Ali Ünay’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular. Ali Ünay ziyaretlerinden dolayı Başkan Mengi ve Teşkilatına teşekkür etti.