Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutu’nda ziyaret etti. Yücel, Çavuşoğlu ile Alanya ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Ziyarette Bakan Çavuşoğlu, Başkan Yücel’i Dışişleri Bakanlığı konutunun bahçesini gezdirerek, bahçede bulunan meyvelerden ikram etti. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yücel, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu Dışişleri Bakanlığı resmi konutunda ziyaret ettik. Alanya’yı konuştuk. Alanya’ya daha iyi hizmetler kazandırmak için Bakanımızla istişarelerde bulunduk” dedi.

Bahçeli Yücel’i kabul etti

Başkan Yücel, daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede Başkan Yücel, Bahçeli’ye Alanya ilgili çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi vererek, çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundu. MHP lideri Bahçeli’nin Alanya’ya çok önem verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Yücel, “Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Alanya ile ilgili görüşlerini ve fikirlerini aldık. Alanya’ya ilgilerini ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımıza teşekkür ederim.”