Kuruluşundan bu güne içinde ve bir nefer olmaktan gurur duyduğum Ak Parti Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayanı yapmış, önce millet, önce memleket sözünü adeta hizmetlerine yansıtmış ve son yüzyılın partisi olmuştur.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın niyetinden zerrece şüphemiz yoktur. Yanındakiler kendi emelleri uğruna partiye ve sayın liderimize ihanet etmiş, bu kutlu davanın peşini bırakmış hatta bu trenden inmiş olabilirler. Ancak burada aslolan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu partiye Recep Tayyip Erdoğan var diye girdik. Yanındakilere bakmadık ve bakmayacağız. Şuan yanında olanlar bile yanlışlar peşinde olabilirler, bu kutlu davaya zarar vermek adına her türlü hareketi ve oyunu yapabilirler. Biz bunlara bakmayacağız. Bu topraklarda ezan dinmiyorsa, herkes camisine rahatça gidip geliyorsa ve bu toprakların Türk ve Müslümanların toprağı olduğunu adeta mühürleyen Ayasofya ibadete açılıyorsa, yapılan yanlışlıkları veya yapılış şekillerini görmeden yine aynı şevk ve heyecanla 2023’te sandıkları patlatacağız. 80 yıldır mahvettikleri Cumhuriyeti ve ülkeyi 20 yılda sıfırdan alıp bu seviyelere getirmek kolay iş değildir. Hele karşınızdaki muhalefet beceriksiz  bir muhalefet ise.   

Pandemi ve ekonomide yaşanan bazı sorunlar muhalefet partilerinin ağzının suyunu akıtmış, Ak Parti’nin güç kaybettiğini düşünen ve bu vesile ile koltuğu kapmaya çalışanlar kendilerine güvenemeyip, CHP, İyi Parti, Hdp birlikte kapalı kapılar arkasında anlaşmış ayrıca bu ittifak Amerikan destekli bir oluşum haline dönmüştür. Dış mihraklı oyunlar dünde vardı, bugün de var, ancak bundan sonra şiddetini artırarak devam edecektir. Bunlara aldanmayacağız. Millet olarak bu hükümete sahip çıkmak zorundayız. Ülkemizi devler ligine taşıyan bu hükümeti, bu lideri asla yalnız bırakmayacağız.