DentNis; diş estetiği ve gülüş tasarımında uzman, konusunda bilgili ve sürekli yeni bilgilerle donanan kadrosu ile İstanbul’da tercih edilen önemli diş kliniklerinden biridir. Hastalarını misafir olarak karşılayan ve hizmet veren DentNis, başarılı ve prensipli çalışmalarıyla farklılık yaratmaktadır. Estetik gülüş tasarımı konusunda tüm gereksinimleri en iyi şekilde teşhis ve tedavi eden kadrosu ile diş hekimliğinin kabul görmüş kurallarına bağlı olarak çalışmaktadır. 

 

DentNis’de estetik gülüş tasarımı için tercih edilen zirkonyum diş tedavisinde, piyasada bulunan en kaliteli malzeme ve teknolojik sitem kullanılmaktadır. Zirkonyum diş kaplama uygulamasının en başından en sonuna kadar her adımda bilgisayarlı tarama teknolojisi kullanılır. Bu teknoloji sayesinde doğal görünüme en yakın ve hastanın yüz yapısı ile anatomisine en uygun şekilde diş kaplamalar hazırlanır. Eskiden 10 ile 15 gün arasında süren kaplama diş modellerinin bekleme süresi, günümüzde yeni gelişen teknolojiler ile 1 güne kadar inmiştir.

 

DentNis’de zirkonyum diş nasıl yapılır?

 

Dentnis.com , estetik gülüş tasarımında oldukça ileri teknoloji kullanmaktadır. Eskiden hastaların en çok şikâyetçi oldukları silikonlu malzeme ile ağız içinden ölçü almak çok eskilerde kamıştır. Artık hasta konforu açısından çok daha kolay, zahmetsiz ve de hatasız olarak bilgisayar ile yapılan ölçümlerle çalışılmaktadır. DentNis de bu yöntemle çalışmaktadır. Bu yöntemle yapılan tarama işlemi ile ağız içi ve de dişlerin durumu ve yapıları dijital ekrana aktarılır. Bilgisayar ile tarama yapılarak alınan hatasız ölçülere göre zirkonyum dişler yine bilgisayar ortamında, hassas ve ince işçilikle kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Diş laboratuvarlarındaki insan faktörü ve silikon ile ölçüm alındığında oluşabilen hatalar bu şekilde kesinlikle ortadan kalkar. Ayrıca defalarca süren diş prova işlemleri de ortadan kalkmış olur. Hem hasta hem de diş hekimi açısından zamandan kazanılmış olur, hasta da çok fazla beklemeden estetik diş tedavisi tamamlanır ve hasta hayalindeki yeni gülüşüne çok daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşur. 

 

DentNis’de bu yeni yöntemle hazırlanan zirkonyum dişlerin yapılması ile eski porselen kaplamalarda ortaya çıkan, özellikle  diş diplerinde görülen diş eti morarmaları oluşmaz. Ayrıca eski yöntemlerle kaplama yapılan  dişlerde görülen mat yansıma, metalik gri altyapı ve yapay görünüm http://dentnis.com/zirkonyum-dis-kaplama-tedavisi/ ‘de kesinlikle görünmez. Diş dokusuna en uyumlu, ağız içi kuvvetlere karşı dayanıklı ve doğal bir diş yapısı ile ağız içi sağlığı uzun yıllar devam etmektedir.