Erkeklerin son yıllardaki en büyük problemi saç ve sakal çıkmaması durumudur. Özellikle köselik olarak belirttiğimiz bir sorun olan ve bazı erkeklerde sakalın gerçek anlamda çirkin durmasına neden olan sorun bazı ürünler ile yok edilebilmektedir.

  Köselik erkeklerin yanaklarının bazı bölümlerinde sakalların tam olarak çıkmaması durumudur. Yine sakal orada çıkmaya devam eder ancak çok ince ve açık renkte olduğu için belli olmaz. Bu durumda minoxidil adı verilen ve son derece etkili bir ürün olan saç ve sakal çıkarıcı solüsyon kullanılır.

Minoxidil içeriğindeki özel maddeler sayesinde saç ve sakal köklerini yanı kısacası kıl köklerini besleyerek erkeklerin saç çıkmama sorununu, sakal çıkmama sorununu yok edebilmesi ile bilinir. Bu ürün düzenli olarak kullanıldığında tam anlamı ile saç çıkarıcı etkilere sahip olabilir.

Peki minoxidil nasıl kullanılır, kullanım talimatları ve püf noktaları nelerdir?

Minoxidil içerisindeki tüp sayesinde saç ve sakal olmayan yerlere damlatılarak kullanılır. Pek zor bir kullanışı yoktur gayet sade bir kullanım şekli bulunmasından dolayı çok sevilen bir üründür.

Kaynak: www.minoxidil.web.tr