Dünyagöz Hastanesi Medikal Direktörü ve Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği Eski Başkanı Prof. Dr. Ioannis Pallikaris, ESCRS Başkanı Roberto Bellucci ve üyelerini iki gün boyunca İstanbul’da ağırladı, Dünyagöz Etilerin teknolojik alt yapısını ve akıllı binasını tanıttı.

Dünya göz sağlığının en önemli topluluklarından biri olan Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği (ESCRS) 2015  Kış Toplantısı bu sene ilk kez İstanbul’da gerçekleştirildi. 20-22 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşen konferans öncesi ve sonrasında Prof. Dr. Ioannis Pallikaris, dünyaca ünlü hekimlere akşam yemeği ve kahvaltı düzenleyerek ev sahipliği yaptı.

Toplantı öncesinde 20 Şubat akşamı TOPAZ restoranda gerçekleştirilen yemekte, Dünyagöz Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Ioannis Pallikaris ve Dünyagöz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, ESCRS Başkanı Roberto Bellucci gibi önemli üyeler yer aldı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştirilen yemek sonrasında ESCRS Başkanı ve üyelerine 22 Şubat Pazar günü Dünyagöz Etiler Şubesi’nde kahvaltı düzenledi. Dünyagöz Hastanesi’nin son teknolojik cihazlarını ve tedavi yöntemlerini de hastane gezisinde gezip gören ESCRS üyeleri beğenilerini dile getirdi.

Dünyagöz Hastanesi’nin Medikal Direktörü Prof. Dr. Ioannis Pallikaris verdiği özel davet ile ilgili “Eski başkanı olduğum ESCRS’in İstanbul’da ilk toplantı düzenlemesinden dolayı çok mutluyum ve dünyanın en önemli göz hekimlerinin yer aldığı bu derneğin üyelerini iki gün boyunca ağırlamaktan da oldukça keyif aldım. En önemlisi kendilerine hastanemizin sahip olduğu teknolojik alt yapısını ve mimarisini tanıtma fırsatı buldum. ECSRS üyeleri sahip olduğumuz altyapıdan oldukça etkilendiler, Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak verdiğimiz hizmetle ilgili meslektaşlarımdan aldığım övgü dolu sözler beni çok gururlandırdı.” dedi.

.