Bir erkek neredeyse her zaman güzel bir kadını arzular. Onunla geçireceği zevkli zamanları, yapacağı eğlenceli şakaları düşünürler. Erkek kendisine en uygun kadını bulmak için arayış içinde olur, kendisine bakar, bakımına dikkat eder. Doğru kadını bulduktan sonra ise kur yapmaya başlar ve onunla bir birliktelik kurmak için sürekli olarak emek harcarlar. Kadın ise genelde erkeğin kuruna naz ile cevap vererek flört aşamasında büyük zevk alırlar. Ve bir süre sonra kadın ile erkek arasında resmiyete dökülen bir ilişki başlar. Sinemalara gidilir, beraber etkinlikler yapılır, birbirleri hakkında birçok şeyi öğrenirler. Ve iş bir süre sonra cinsel yakınlaşmaya kadar gelir.  

Ne var ki erkek bireylerin birçoğunda görülen erken boşalma problemi nedeniyle erkeğin değeri kadının gözünde neredeyse tamamen bitmiş olur. Onca emek, onca zaman her şey bir anda bir hayal kırıklığına dönüşür. Bunun olmaması için erkek bireylerin erken boşalma problemlerine çözüm olarak geciktirici sprey kullanmalılar.

Bir kutu geciktirici ürün sayesinde yaklaşık 30 gece boyunca erken boşalma problemiyle karşılaşılmaz. Hiçbir yan etkisi olmayan geciktirici ürünler sayesinde erkekler aşklarını ve kadınlarını koruyabilirler.