İnsanların cinsel yaşamında meydana gelen sıkıntıların sebebi olarak stres alkol sigara gösterilebilir. Genellikle erkeklerde görülen erken boşalma ereksiyon olamama ve sertleşme sorunu hem erkekler hem de kadınlar için istenmeyen bir durumdur. Ancak bu sorunlar bazı ürünler ile giderilebilir. Sertleşme sorunu için farklı erken boşalma için farklı ürünler kullanılmalıdır.

  Erken boşalma sorunu için stag geciktirici spreyler piyasada bulunmaktadır. İlişki sırasında boşalmayı geciktirerek hem erkek için hem de partneri için haz alma süresini artırır. stag 9000 sprey geciktirici ürünler piyasada fazla miktara bulunduğu için sahte ürünler de mevcuttur. Sahte ürünlerin kullanımı sağlık açısından bazı sorunların meydana gelmesine neden olabilir.

  İnsanların cinsel hayatında düzenli ve daha etkili olmak isterler. Bu istekleri için pek çok ilaç kullanılabilir. Bu ilaçlar genellikle sorunların giderilmesinde kullanılır ve sağlık durumuna etki etmez. Erken boşalma sorunu toplumda %70 oranında görülse de çaresi basittir. Erken boşalma sorununa karşı stag delay sprey kullanılmaktadır. Geciktiriciler hem erkek için hem de partneri için güzel sonuçlar meydana getirir.