İnsanların gündelik hayatta başına gelen durumlar başka durumların da ortaya çıkmasına nende olmaktadır. Bu durumlar genellikle stres ve sıkıntılar nedeni ile oluşmaktadır. Sıkıntı ve stres insanları psikolojik olarak etkilediği için olumsuz sonuçlar meydana getirir. Toplumumuzda pek çok kişi bu sorunlar nedeni ile bazı aktivitelerini ertelemek ya da yetersiz yapmak zorunda kalıyor. geciktirici nasıl kullanılır ? Geciktirici spreylerin nerede hangi zamanlarda kullanılacağı oldukça önemlidir.

  İnsanların genellikle cinsel hayatını da etkileyen bu durumlar özellikle erkekler üzerinde etkilidir. Erkeklerde meydana gelen sorunlar genellikle erken boşalma ereksiyon olamama ve sertleşme olarak görülmektedir. Bu sorunlar geçmiş dönemlerde kuvvet macunları ile giderilmekteydi. Günümüzde ise cinsel ilaçlar ile giderilmektedir. Kuvvet macununa göre daha etkili olan bu ürünler oldukça iyi sonuçların alınmasını sağlamaktadır.

  Erkekler görülen erken boşalma sorunu hem erkek için hem de partneri için istenmeyen bir durumdur. Erken boşalma sorunu için geciktirici ürünler kullanılmalıdır. geciktirici sprey boşalmayı 40 dakika kadar öteleyerek haz almayı artırır. Geciktirici spreyler penisin üzerine 2 ya da 3 kez sıkıldığı zaman erken boşalma sorununu ortadan kaldırmaktadır.