Saç bakımını yeni nesil bir yaklaşımla ele alan Dr. Savon, ürünlerini kişiye özel olarak hazırlıyor. Doğayı, hayvan haklarını ve insan sağlığını ön plana koyarak hareket eden marka, içeriklerini bu kriterlere göre düzenliyor. Üretim yaparken paraben, sülfat, tuz, sls/sles gibi kimyasalları asla kullanmıyor ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Peta’dan da onay alan Dr. Savon, kullanıcıların kafasında oluşabilecek her türlü soruya temiz içerikleriyle cevap veriyor. Kısacası Dr. Savon ailesi, saç bakım sektörüne kişiselleştirilmiş ürünleriyle damgasını vuruyor.

Saçınızda Dr. Savon ile devrim yapın

Kırılma, kopma, yıpranma gibi tüm saç problemlerinize Dr. Savon ürün ailesiyle son verebilirsiniz! Kişisel saç testini çözerek ihtiyaçlarınızı belirleyin ve gerisini Dr. Savon uzmanlarına bırakın. Dr. Savon web sitesinde yer alan ve son derece kolay adımlarla tamamlayabileceğiniz bu test sayesinde saç hedeflerinize uygun olarak size özel ürünler hazırlanır. Şampuandan saç maskesine kadar uzanan ürün yelpazesiyle Dr. Savon, tüm ihtiyaçlarınızı kişiselleştirilmiş çözümlerle karşılayarak saçınızda adeta bir devrim yaratır.

Bu ürünlerden biri olan kişiselleştirilmiş Şampuan, saçınızda yaşanacak değişimin temelini atar. Temizlik rutininizdeki bir diğer unsur olan Saç Kremi de kişisel ihtiyaçları içerir. Dolayısıyla şampuan ile başlayan değişim saç kremi ile pekişir. Saç kremini kullandıktan sonra saçınızda ağırlık yapmasından ya da yapış yapış bir his bırakmasından mı çekiniyorsunuz? Endişelenmeyin! Dr. Savon uzmanları bu sorunların önüne geçecek bir temel üzerine saç kremini oluşturur. Size özel hazırlanan krem, saçınızı taramanızı kolaylaştırır ve saç uçlarındaki kırık görünümünü azaltır. Elinizden akıp giden, ipek gibi yumuşacık saçlara sahip olmanız da cabası.

Bakımlı saçların sırrı Dr. Savon’da

Kim dolgun gözüken ve ışıl ışıl parlayan bakımlı saçlara sahip olmak istemez ki? Hatta çoğu kişi bu uğurda birçok bakım ürününü bir arada kullanır. Fakat sıklıkla atlanan bir husus var ki bakımın etkili olması, kullanılan ürünün sayısına değil kalitesine bağlıdır. Saçın ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve saç hedeflerine giden süreci hızlandıracak ürünler kullanılmalıdır. Tamamen kişiye özel, temiz içeriklere yer veren Dr. Savon, bu noktada bir kez daha farkını ortaya koyar. Bakım rutininizde yer almasını isteyeceğiniz tüm ürünlere sahip olan Dr. Savon, size özel çözümlerle saç bakımınızı bir üst seviyeye taşır.

Bakım rutinlerinde yer aldığı taktirde gözle görülür farklar yaratan maskeler de Dr. Savon uzmanlarının hüneriyle bir araya gelir. Eşsiz bir formülle geliştirilen Saç Bakım Maskesi, uzun süredir bakım yapılmamış ve yıpranmış saçlarınızı iyileştirmek adına size en hızlı çözümü sunar. Saç tellerinizi güçlendirip dolgun bir görünüm yakalamanıza yardımcı olan maske, kişiselleştirilmiş şampuan ve saç kremi ile kullanıldığında devleşir.

Saç derisinde yaşanan problemlerde ise Saç Bakım Yağı zenginliğini hissettirir. Derinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen bu yağ, ileride yaşanabilecek problemlerin önüne geçerek derinin güçlenmesine yardımcı olur. Günlük kullanımda saçtaki elektriklenmeyi önlemek, günlük saç bakımını sağlamak için saç uçlaında da kullanılabilir. Sağlıklı saçlar için sağlam saç köklerine ihtiyaç vardır. Bu nedenle bakım yağıyla beraber Dökülme Karşıtı Saç Serumu kullanıldığında muazzam sonuçlar ortaya çıkar. Yeni saç teli oluşumunu desteklerken saç köklerini güçlendiren serum, saçınızın uzama hızına da katkıda bulunur.

Güzellik hep sizinle olsun

Tüm bu temizlik veya bakım rutinlerinizden sonra saçlarınıza şekil vermek hoşunuza gidiyorsa Saç Şekillendirici Krem vazgeçilmeziniz olabilir. Dr. Savon uzmanları tarafından tazeliği gün boyu saçlarınızda taşımanız için tasarlanan krem, kişiye özel olarak geliştirilir. Benzersiz yapısı sayesinde saç şekillendirme sürenizi kısaltırken aldığınız keyfi artırır.

Saçınızın her daim bakımlı ve güzel olmasını hedefleyen Dr. Savon, kişiselleştirilmiş bakım ürünleriyle sizinle tanışmayı bekliyor.