Emek sağlık olarak evlerde kullanılabilecek hasta yatağı satışını ve kiralamasını yaparız. Evde tedavisine devam eden bir hasta daha sessiz, temiz ve rahat bir ortamda bu tedavisini sürdürür. Hastanın konforu ve güvenliği için sağlık merkezleri yerine evinde tedavisine devam etmesi daha sağlıklı olacaktır. Bu nedenle Emek sağlık olarak evlerde kullanılabilecek hasta yatağı modellerinin satışına ağırlık vermekteyiz. Ülkemizde son yıllarda evlerde hasta karyolası kullanımı oldukça artmıştır. Bu artışın sebebi evlerde bakımın daha kolay olmasıdır. Hasta yakını evde bakım sayesinde hastasının ihtiyaçlarını daha çabuk bir şekilde yerine getirmektedir. Günümüzde kullanılan hasta yataklarının hareket etmesi de hasta bakımını kolaylaştıran etkenlerden biri olmuştur.

Hastanelerin ve hasta bakım yerlerinin kalabalık olması sürekli yatan hastalar için pek sağlıklı değildir. Kalabalık bir ortam olduğu için hijyen ve gürültü konusunda hasta oldukça rahatsızlık çekmektedir. Bu nedenden ötürü hastanın evinde yatması daha iyi olmaktadır. Hijyen bakımından evin daha temiz olması hastanın güvenliğini arttırırken, evde gürültüsüz ve rahat bir ortamın olması hastanın konforu olumlu yönde etkilemektedir. Ayrıca evde tedavi gören hasta yemek gibi temel ihtiyaçlarını, televizyon izleme ve kitap okuma gibi sosyal ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde karşılamaktadır. Bu da hastanın konforunu arttıran etkenlerden biridir. Vatandaşlarımız da bu etkenleri bildiği son yıllarda hastalarına evlerinde bakım hizmeti vermektedir.

Firmamızı yenilikçi düşünceyle hasta yatağı kiralama ve satış sektöründe faaliyet gösterir. Firmamız teknolojik gelişmeleri takip ederek hastanız için en uygun yatağı üretmeye çalışır. Örnek olarak ilk zamanlarda manuel olarak üretim yapılan hasta yatakları son yıllarda elektrikle çalışan hasta yataklarına yerine bırakmıştır. Ülkemizde elektrikli yatakların üretimini ilk olarak Emek sağlık firmamız yapmıştır. Firmamız 1996 yılında faaliyet gösterdiği bu sektörde yıllardır lider firma olma özelliğini sürdürmektedir. Firmamızın ürettiği hasta yataklarını kullanarak hastanızın konforunu arttırabilir ve hastanızın ağrılarını azaltabilirsiniz. Firmamız oldukça kaliteli ve sağlam ürün imalatı yapar. Ülkemizdeki en kaliteli ve sağlam hasta yatakları Emek sağlık tarafından üretilir. Evinizde hastanızın konforu ve güvenliği için sağlam bir hasta karyolası istiyorsanız Emek sağlığı tercih edebilirsiniz.