Muratpaşa Belediyesi, Organ Bağışı Haftası’nda Antalya Olimpos Rotary Kulübü ve Memorial Antalya Hastanesi’yle ‘Organ Bağışının Kurtardığı Hayatlar’ başlıklı panel düzenleyecek. Panelde Prof. Dr. Ömer Bayezid, Prof. Dr. Ömer Özkan ve Prof. Dr. Alihan Gürkan konuşmacı olarak yer alacak.

Her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan Organ ve Doku Bağışı Haftası’nda, Muratpaşa Belediyesi, Antalya Olimpos Rotary Kulübü ve Memorial Antalya Hastanesi işbirliğiyle; organ ve doku bağışının artırılması ve organ bağışı bilincinin geliştirilmesi amacıyla panel düzenlenecek.

Söyleşi, dönem başkanlığını Ümit Özkaya’nın yaptığı Olimpos Rotary Kulübü’nün ‘Yeni Hayata Merhaba’ başlığı taşıyan ve başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Turan Aydın’ın yaptığı proje kapsamında düzenlenecek. Panelin sloganı ‘Bağışlanan her organ yaşatılan bir hayattır’ şeklinde seçilirken Akdeniz Üniversitesi’nden (AÜ) Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ömer Bayezid, Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ömer Özkan ve Memorial Antalya Hastanesi’nden Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ali Gürkan panelde konuşmacı olarak yer alacak.

Organ ve doku nakli alanında çalışan doktorların nakilleriyle ilgili anılarını katılımcılarla paylaşacağı panel Çarşamba Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilecek. Tüm Antalyalılarını katılımına açık söyleşi, saat 15.00’de başlayacak.