"Siyasetin tek limanı AHLAKTIR."

Ancak biraz önce izlediğim bir video beni hem üzdü hem de utandırdı. İyi parti Isparta milletvekili sayın Aylin Cesur ‘un ifadesi aynen şöyle “ Salda gölünden aldığınız her kum’u sizin münasip bir yerlerinize monte ederiz. ” Bunu inanın utanarak izledim. Bir bayan’dan bunları duymak, Isparta’lı olarak, Isparta’yı temsil eden bir bayan milletvekilinden duymak ayrıca utandırdı.

Salda gölü üzerinden siyaset yapıp İktidara saldırmak istemiş. Yalnız bu şahıs nerede yaşıyor bilmiyorum. Salda gölünü kurtarma planını ilk defa gündeme getiren, burayI Çevre ve şehircilik bakanlığı gündemine aldıran, hatta Sayın Emine Erdoğan’ı bile oraya getirip Salda gölü için ilk defa kurtarma planı yapanın da Ak Parti olduğunu unutmuş.

Şimdi sizin alındığını iddia ettiğiniz kumları kime monte etmek istiyorsunuz. Burdur milletvekillerine mi? Yoksa İktidara mı? Bunun cevabını çok merak ediyorum.

Ayrıca kibar, naif, nazik biri gibi görünüp ağzınızdan bu kelimelerin çıkması ağzınızın ne kadar bozuk olduğunun ve içinizde bir canavar taşıdığınızın şüphesini akıllara sokuyor.  Şapka düşmüş kel görünmüştür. Isparta’ya ilk geldiğinizde sizin hakkınızda düşündüğüm bu sinsi halleriniz beni hiç şaşırtmadı. Yazık. Daha şehit cenazesinde yapmış olduğunuz fotoğraf gaf’ı akıllarda iken bu neyin telaşı, be neyin düşmanlığı, sizin kalbinizi bu kadar ne karartmış olabilir?

Koltuk merakının, koltuk hırsının sizi ne hale getirdiğini herkes görmüştür. Bundan sonra konuşmalarınızda Isparta’yı temsil ettiğinizi unutmazsanız seviniriz. Isparta’lı bir vatandaş olarak böyle ağzında küfür taşıyan bir milletvekilinin beni temsil edemeyeceğini bilmenizi isterim.

Lütfen üslubunuzu düzeltiniz.