CHP milletvekili Özgür Özel’in meclis basın toplantısı salonunda yapmış olduğu konuşmayı yine hayretler içerisinde izledik. Ancak burada bir fark var bu şahıs bu kürsüden mi cesaret aldı yoksa kandil ve Fetö’den mi talimat aldı bilmiyorum Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tehditler savurdu. Öncelikle biz millet olarak böyle bir siyasi anlayış içerisinde değiliz. Şiddet eğilimli bir millet değiliz. Millet derken bu şahıslar bu grubun içine dahil değil. Bunların hangi milletten olduğu tartışılır. Gerçi bunları bu hainlikle hangi millet kabul eder onuda bilmiyorum. Alimlerden bir tanesi bir örnek verecekken bu gibi hainler Tel Aviv’de bile bulunmaz demiştir. Evet sanırım haklı bu kadar hainlik yapan kişiler İsrail’de bile bulunmaz.

Gelelim asıl konuya bak Özgür’cüm sen Kandil ve Fetö’den talimat aldın, Ak Parti kan kaybetmiyor diye bir yerlerin tutuştu, en son olarak bir de tehdit edeyim de bakalım neler olacak dedin. Sayın Recep Tayyip Erdoğan benim ve bu ülkede yaşayan % 53’ün kırmızı çizgisidir. Değil ona bir zarar vermek, yanından geçerken kaşınızı kaldırırsanız sizin o gözlerinizi oyarız. Sen kimsin ki bu ülkenin Cumhurbaşkanını tehdit etmeye kalkıyorsun. Darbe gecesi belediye başkanının evine gidip terlikleri giyip televizyon izleyen bir genel başkanının olduğu bir partinin milletvekilisin. Siz bu ülkenin başına bela olmuş kan emicisiniz. Siz bu ülkede yaşayan % 53 ün gücünü halen görmediniz.

Siz bu ülkeye yol, köprü, hastane yapıldığı için rahatsızsınız. Siz bu ülke vatandaşlarının refah seviyesi yükseldiği için rahatsızsınız. Çünkü sizin gündeminizde fakir ve fukara yok, zenginlerin bir kat daha zengin olması var. Fakirlerin size sürekli muhtaç olduğu bir sistem var. Sen Cumhurbaşkanımızı tehdit edeceğine Ankara Barosuna git oranın yönetimine gir. Çünkü sen ve senin gibilerin şuan için en görünen yüzleri orada.

Siz bu Covid (Korona) virüsü salgınında da ülkenin ve sağlık sisteminin çökmesini beklediniz. O da olmayınca artık son çare tehdit edelim pozisyonundasınız. Saray saltanatının sonu geldi demişsin. Sizin saray dediğiniz yer bizim için külliyedir. Bunlar sizin ve sizin gibi zihniyete sahip insanların son çırpınışlarıdır. Ak Parti hükümetlerinin yapmış olduğu bütün icraatların ve hizmetlerin ne kadar doğru adımlar olduğunu, ne kadar isabetli hizmetler yaptığını bu pandemi süresinde millet olarak gördük.

Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim 28 Nisan gecesi Meral Akşener Habertürk televizyonuna çıktı. Burda Fatih Altaylı’nın sorduğu soruya gülerek geçmesi beni çok düşündürdü. Sağlık bakanını ve sağlık bakanlığı ordusunun yapmış olduğu başarıları beğendiğinizi söylüyorsunuz. Bunları atayan ve yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı unutuyorsunuz. Dedi. Bu şahıs hahahahaha kahkahalar atarak güldü ve soruya cevap vermedi. Yani bunu görenlerin aklında bir soru işareti oluşmadı mı acaba. Yani Meral Akşener’e halen oy vermeyi düşünenler var mıdır acaba.

Neyse konuyu dağıtmadan Özgür Özel’e tekrar gelmek istiyorum. son sözüm Bi bitmediniz………