Biri Bizi Gözetliyor (BBG) yarışmasında oynatılmak bahanesiyle lüks bir villada alıkonduğu öne sürülen 9 genç kızın bulunduğu eve Jandarma operasyon düzenledi.

Kameralarla her noktasının sürekli izlendiği ileri sürülen evde bulunan 9 genç kız ifadelerine başvurulmak üzere Jandarma karakoluna götürüldü.

İddiaya göre, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen 9 genç kız, iki büyük televizyon kanalında BBG evi programında oynamak için yapımcı şirketle anlaştı. Daha sonra yapımcı şirket tarafından kandırıldıklarını, kaçmamaları için 50 bin TL'lik senetlere imza attırıldıklarını ve yaklaşık 2 aydır lüks bir evde alıkonduklarını ifade eden yarışmacılar durumu ailelerine haber verdi.

Ailelerin, kızlarının zorla bir evde tutulduğu bilgisini emniyet güçlerine haber vermesinin ardından Beykoz Riva Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, dün saat 23.00 sıralarında Mahmut Şefketpaşa Köyü'nde havuzlu ve dubleks bir eve baskın yaptı. Her tarafında kamera bulunan lüks villadaki 9 genç kız, ifadelerine başvurulmak üzere Riva Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olayla ilgili emniyet güçlerinin araştırması sürüyor.