Türkiye’de 7 haziran seçimleri sonrası Ak parti tek başına iktidar olma çoğunluğunu kaybedince, Avrupa ve Amerikan basını mutluluktan dört köşe, yayınlar yaptılar.

            Bu yayınlar içerisinde bir büyük Fransız gazetesinin manşetine çektiği cümle çok dikkat çekici ve meselenin özünü anlaşılır kılıcıydı.
            Gazete manşeti,“ Bu yüzyılın Selahaddin Eyyubi’si son durakta durduruldu” .

            Manşeti okuyunca, insan eyvah diyor; ne yaptın ey Anadolu?

            Bu yüzyılın Selahaddin Eyyubi’si dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.  Peki, Selahaddin Eyyubi kim?

            12. Yüzyılda Müslümanların bölünmeleri sebebiyle zayıf düşmesinden faydalanarak, haçlı seferleri düzenleyen Hristiyan Avrupa milletleri Kudus’ü işgal ederler. Selahaddin Eyyubi 88 Yıl süren bu işgalin sonlanmasına sebep olan ve daha sonraki haçlı seferini etkisiz hale getiren Müslüman devlet adamı, komutandır.

            Şu an Müslüman dünyayı işgal etmeye çalışan Emperyalist Avrupalının tarih ve mücadele bilincine bak. Hangi tarihi olaydan kime bağlantı kuruyor.
           
            7 Haziran seçimleri sonrası Ak partinin tek başına iktidarı kaybetmesi sonucuna sevinenleri ve üzülenleri şöyle bir sıralamış olsak; sevinenler listesinin başında İsrail, Avrupa, Amerika  (basınlarından ve yetkililerinin beyanlarından açıkça anlıyoruz) gelecektir. Üzülenler listesinin başında da; Filistin, Somali, Suriye, Pakistan, Bosna gibi Müslüman mazlum toplumlar gelecektir. Hangi safta yer aldığımızı gösteren önemli bir listedir bu.
           
            Fransız gazetesinin manşetini okuduğumda kendimi Akıncılar gibi hissetmeme sebep oldu. Ne diyordu şair:
             Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik                                                                                                                                                Bin atlı O gün dev bir orduyu yendik”

             1 Kasım günü yapacağımız tercihle hangi milleti (Müslüman milletini mi, Yahudi milletini mi, Hrıstiyan milletini mi) sevindireceğimizi ve hangi medeniyetin şahlanmasına vesile olacağımızı iyi düşünelim. Güncel tartışmalarla, iddialarla asıl meselemizin perdelenmesine geçit vermeyelim. Tarihi bilinçle oy kullanalım.

             2 Kasım sabahı aynı Fransız gazetesinin manşeti şöyle olur inşallah:
             “Eyvah, Akıncılar geliyor”

              Ey toplum aslını unutma…