Ispartaspor büyük umutlarla çıktığı Aliağa Belediyespor karşılaşmasından da üç puan çıkaramadı. 0-0 biten karşılaşmada Ergün kırmızı kartla oyun dışında kaldı .

   3. Lig 3. Grup"ta kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Aliağa Belediyespor"a karşı üç puan parolasıyla sahaya çıkan Ispartaspor aradığını bulamadı. Haftalardır üç puan yüzü göremeyen Ispartaspor sahadan 0-0"lık eşitlikle ayrılarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

   Isparta Atatürk Stadı"nda dün saat 14.30"da başlayan karşılaşmayı Cenk Özgümüş, Serhat Körpe, Eser Saygılı hakem üçlüsü yönetti. Ispartaspor sahaya Ergin, Salih, Tahsin, Ergün, Rıza, Ersin, Ahmet, Mustafa, Sinan, Ali, Serhat 11 ile çıkarken, rakibi Aliağa Belediyespor"un 11 ise Ayhan, Volkan, Emre, İlhan, Yiğit, Ufuk, Murat, Emre, Cüneyt, Altan, Hüseyin şeklinde oluştu. 6 haftadan bu yana 3 puana hasret kalan Ispartaspor umudunu gelecek hafta oynanacak olan Bozhüyük karşılaşmasına devretti.

   Karşılaşmada karşılıklı ataklar gerçekleştiren iki ekipte aradığı golü 90 dakika boyunca bulamadı. Ispartaspor Kalecisi Ergin 90. dakikada gole çok yaklaşan Aliağa Belediyespor forvetine karşı devleşti ve müthiş bir kurtarışla gole vize vermedi. Karşılaşmada Ispartaspor"dan Tahsin ve Ergün sarı kart görürken, Ergün gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Aliağa Belediyespor"dan Emre de sarı kart gören futbolcu oldu.