Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex De Souza, Kayserispor'u 4-0 yendikleri maçta baştan sona üstün oynadıklarını söyledi.

Alex, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kayserispor'a az şans verdiklerini belirterek, ''Zorlu maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledik. Sonuç olarak galip gelmeyi başardık, mutluyuz'' dedi.

Forvette oynamasıyla ilgili bir soru üzerine Brezilyalı futbolcu, ''Bu pozisyonda oynamayı tercih etmediğimi söylemiştim. Orta sahayı, 10 numarayı tercih ediyorum. Kariyerimi bitirene kadar hep böyle olacak. Ama benim nerede oynayacağıma, hangi dakikada oyundan çıkacağıma hocamız karar verir'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Fenerbahçe'nin puanının silinmesi gündeme geldi'' demesi üzerine ''Kaç puan silinecek'' diye soran Alex, ''En az 12 puan'' cevabını alınca, ''12 puanımızı düşürsünler, belki 4. oluruz. O halde de şampiyonluğa devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Alex, bir gazetecinin kendisini Romalı futbolcu Totti ile karşılaştırması üzerine ise şunları söyledi:

''Kendimi Totti ile karşılaştırmak istemiyorum. Totti, Roma'da göndere çekilmiş bir bayraktır. Bütün kariyerini orada geçirmiş. Oynadığım tüm takımlarda kendime, vücuduma her zaman için sağlıklı bir şekilde bakmaya çalışıyorum. Biliyorum ki takıma katkı, bunlardan geçiyor. Sağlığım elverdiği sürece elimden geleni yapacağım.''