İrfan Can Kahveci Transferinde Sıcak Gelişme İrfan Can Kahveci Transferinde Sıcak Gelişme

Futbol alanında amatör statüde gerçekleştirilen kadın dillerinde 1. Transfer ve tescil dönemi 4 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen karar ve yine federasyon tarafından yapılan açıklama neticesinde futbolda amatör statüdeki kadın dillerinde transfer döneminin uzatıldığı belirtildi. Türkiye futbol federasyonu kulüplerden gelen taleplerin bu anlamda yoğunluk kazandığını ve sadece kadın liglerinde geçerli olmak kaydıyla transfer döneminin uzatıldığını belirtti. Azeri Bukmeker Saytlari   

Öte yandan talepleri geri çevirmeyerek göz önünde bulundur dudaklarında belirten Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri yerli ve yabancı futbolcuların Bir transfer ve tescil sürelerinin 4 aralığa kadar uzatıldığını ne altını çizdi. 1xbet Qeydiyyat   Elbette Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu kararı vermesinin amatör işler kuruluğu ve aynı zamanda FİFA'dan onay almak suretiyle gerçekleştirildiği de belirtildi. Ülkemizde futbol sahalarında ter döken kadın amatör futbol takımlarının bu anlamda alınan karar neticesinde memnuniyet duyacağını beklentisi ifade edildi.

Ülkemizde özellikle kadın futbolunun gelişmesi ve bu anlamda yeni çalışmaların ortaya konulması için alınan kararın son derece olumlu olacağı vurgulandı. pulsuz kazino oyunları   

Türkiye Futbol Federasyonu özellikle de amatör futbol takımlarından da gelen isteğin dikkate alınarak transfer sürecinde daha başarılı bir lig deneyimi yaşanması için önemli adımların atılması amacıyla bu kararı verdi. Karar neticesinde transfer süresi uzatılan futbol takımları daha verimli takımlar oluşturup başarılı müsabakalara imza atabilecek.