Beko Basketbol Ligi'nde oynanan maçta Beşiktaş Milangaz, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 85-75 mağlup etti.

Karşılaşmaya iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Siyah-beyazlılar Zoran Erceg ve Ersin ile etkili olurken, ev sahibi takım ise Rasim Başak'ın elinden sayılar buldu. Mücadelenin ilk 5 dakikası ev sahibi takımın 13-12 üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikadan itibaren Beşiktaş'ın savunmasını sertleştirmesi üzerine ev sahibi takım sayı bulmakta güçlük çekti. Arroyo ve Hawkins'in elinden üst üste sayılar üreten Beşiktaş Milangaz, ilk periyotu 31-22 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci periyotuna hızlı başlayan taraf Beşiktaş Milangaz oldu. Periyotun ilk 3 dakikasında Mensah'ın hızlı hücumları ile sayılar üreten Beşiktaş, farkı 16 sayıya kadar çıkarttı. (38-22). Beşiktaş'ın yeni transferi Adam Morrison'un da ilk sayısını bulduğu periyotta Antalya Büyükşehir Belediyespor, Bora'nın pota altından bulduğu sayılar ile rakibine direnmeye çalıştı. Beşiktaş Milangaz, devreyi 55-41 üstün tamamladı.

Karşılaşmanın üçüncü periyotuna Arroyo'nun dış şutları ile etkili başlaşan Beşiktaş Milangaz, periyotun ilk 4 dakikasında farkı 18 sayıya çıkardı. (63-48). Bu dakikadan itibaren taraftarın desteği ile hareketlenen Antalya Büyükşehir Belediyespor, Brown'un 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla etkili oldu. Siyah-beyazlıların üst üste yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiren ev sahibi takım, Fisher'ın hızlı hücumlardan bulduğu sayılar ile farkı düşürdü. Üçüncü periyot Beşiktaş Milangaz'ın 66-61 üstünlüğü ile geçildi.

Son periyota Rasim Başak'ın üç sayılık atışı ile başlayan Antalya ekibi, skoru 66-63'e getirmesine rağmen savunmada aksayınca, rakibin dış şutlardan bulduğu sayılara engel olamadı. Beşiktaş'ın Mensah ile bulduğu sayılara Antalya Büyükşehir Belediyespor Gökper ile yanıt verdi. Karşılaşmanın son 5 dakikasına Beşiktaş, 73-69 önde girdi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmanın son dakikalarında rakibini top kaybına zorlayan Beşiktaş Milangaz, Arroyo ile farkı yeniden açtı.

Beşiktaş Milangaz, sahadan 85-75 galip ayrıldı.