: Şevket Savlu ile problemim yok

Ispartaspor’un istifa ettiği ileri sürülen Kulüp Başkanı Selçuk Tık, sezon başından bu yana sürekli basın yoluyla atıştığı İşadamı Savlu’ya zeytin dalı uzatarak, “Gün Ispartaspor’a sahip çıkma zamanıdır. Herkesin yuvaya dönmesi lazım. Şevket Savlu’nun da bizim yönetimimizde yer alması gerekiyor. Savlu’ya ve bütün Ispartalılara ihtiyacımız var” dedi.

            Ispartaspor’un istifa ettiği ileri sürülen Kulüp Başkanı Selçuk Tık’dan Savlu’ya barışı simgeleyen açıklamalar. Sezon başından bu yana takıma talip olan İşadamı Şevket Savlu ile basın yoluyla sürtüşen ve sürekli sert açıklamalar yapan Tık’dan zeytin dalı.

            Dün Akdeniz muhabirine açıklamalarda bulunan Tık, Şevket Savlu dahil kimseyle probleminin olmadığını söyledi. Herkesin yuvaya dönmesi gerektiğine dikkat çeken Tık, “Gün Ispartaspor’a sahip çıkma zamanıdır” dedi.

            Tık, Savlu ile barışmak istediğini ve Ispartaspor için birlikte hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

“SAVLU’YA VE BÜTÜN ISPARTALILARA İHTİYACIMIZ VAR”

            İşte Tık’ın açıklamaları:

            “Gün çekişme zamanı değildir. Çekişmelerle Ispartaspor daha kötüye gidiyor. Gün Ispartaspor’a sahip çıkma zamanıdır. Bugüne kadar Ispartaspor’a kim yardım ettiyse ve çaba gösterdiyse onlardan Allah razı olsun. Son günlerde Şevket Savlu, Ispartaspor’a yardım etmek için atılımlarda bulundu. 7 bin TL prim ve çeşitli desteklerde bulundu. Vaatlerini yerine getirebilmesi için şu an da Emrespor’dan ona teklif yapılmış. Basından bunu öğrendik. Herkesin yuvaya dönmesi lazım. Şevket Savlu’nun da bizim yönetimimizde yer alması gerekiyor. Savlu’ya ve bütün Ispartalılara ihtiyacımız var.

Herkesi birlik ve beraberliğe çağırıyorum. Burası benim babamın malı değildir. Kimsenin de değil. Ben 4 kez başkanlık yaptım. Zor dönemlerin başkanı oldum. Ne belediyeden ne kuruluşlardan destek almadım. Benden önceki yönetimin 1.5 trilyonluk girişi var. Bu 1.5 trilyona rağmen küme düştük. Küme düşmüş bir takımı almıştık. PAF takım oyuncularıyla mücadele ettik.

“ŞEVKET SAVLU’YU ASBAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Şevket Savlu ile problemim yok. Başka kimseyle de yok. Ispartaspor’a sahip çıkan herkesle dostum. Zarar verenle de düşmanım.

Şevket Savlu için yönetimle de görüştük. Kongre kararı alacağız. Şevket Savlu’yu da asbaşkan olarak görmek istiyoruz. Onun ekibiyle çalışmak istiyorum. Önümüzdeki günler ne gösterir hep birlikte göreceğiz. Hep birlikte oturup ortak noktayı bulmalıyız.

Bugüne kadar lisansları çıkarttım. Tek başıma bu takımı lige çıkarttım.

Genç bir jenerasyon olduğu zaman her zaman bırakırız. 

Barışma adımını attık. Cumartesi günkü maç öncesinde de bir araya gelerek neler yapabileceğini konuşacağız.”

Levent Doğan