Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Banvit, Beşiktaş Milangaz'ı 86-67 yendi.

Oyuna hızlı başlayan Banvit, Williams, Simmons ve Davis ile bulduğu basketlerle skoru ilk dakikalarda 6-0 yaptı. Beşiktaş Milangaz, Ersin ve Hawkins ile kazandığı sayılarla 4. dakikaya girerken skoru 8-7 yaptı. Tekrar üstünlüğü ele alan turuncu-yeşilli ev sahibi takım, savunmadaki başarısı ve hızlı hücumlarla öne geçse de, son dakikalarda bulduğu basketlerle Beşiktaş Milangaz, ilk periyodu 23-22 önde tamamladı.

Banvit, ikinci periyota da hızlı başladı. Barış Ermiş ve Cemal Nalga'nın sayılarıyla 12. dakikayı 27-23 önde geçen ev sahibi ekip, Beşiktaş Milangaz adına Ersin Dağlı'nın sayılarına karşın 17. dakikada 11 sayılık bir fark yakaladı: 43-32. Banvit, soyunma odasına Davis'in son saniye üçlüğüyle 50-35 üstün giden taraf oldu.

Beşiktaş Milangaz, üçüncü periyoda Hawkins'in faul atışından kazandırdığı sayıyla başladı. Banvit, bu sayıya Barış Ermiş''in basketleriyle cevap verdi. Bajramovic ve Hammonds ile hücumda etkili olan Banvit, bu periyottan da 67-50 önde ayrıldı.

Banvit, son çeyreğe Davis'in basketiyle girerken, Beşiktaş Milangaz ise Pops ve Serhat ile cevap verince 33. dakika 71-53'lük skorla geçildi. Bajramovic ve Davis ikilisinin sayılarıyla Banvit aradaki farkı 34. dakikada 21 sayıya çıkardı: 74-53.

Serhat ve Pops Beşiktaş Milangaz adına pota altından sayı bulurken, Banvit ise bu dakikalarda oyunu rakip alanda tutarak zamana oynadı. Bandırma ekibi, bu periyodun sonunda da istikrarlı oyununu Bajramovic, Erolcan ve İzzet'in basketleriyle süsleyince, maçtan da 86-67 galip ayrıldı.