Lige şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Ispartaspor, 2009 & 2010 Futbol Sezonunu dün Atatürk Stadyumunda yaptığı görkemli törenle açtı.

Alanyaspor ile yapılan hazırlık maçının ardından Sanatçılar Başkal, Dj Hande Kaya ve Çiğdem Gül verdikleri konserle sporseverleri coşturdu.

Isparta'nın tek profesyonel takımı olan Ispartaspor. 2009-2010 futbol sezonunu 16 Ağustos Pazar günü yani dün kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor ile yaptığı özel maçla açtı. Sezon açılışında bazı sanatçılar tarafından konser verildi.

ALANYASPOR İLE ÖZEL MAÇ
Ispartaspor 2009-2010 futbol sezonu dün kendi saha ve seyircisi önünde yaptığı maçla açan Ispartaspor, saat 17.00’de başlayan törende ilk olarak futbolcular taraftarlara tanıtıldı. Saat 17.30’da ise sezon açılış maçına geçildi ve Ispartaspor ile Alanyaspor özel bir maç yaptı.

TARAFTARA ÖZEL KONSER
Alanyaspor ile yapılan özel karşılaşmanın ardından ise sahneye sanatçılar çıktı ve Sanatçılar Başkal, Dj Hande Kaya ve Çiğdem Gül verdikleri konserle sporseverleri coşturdu. Ispartaspor’un açılış töreni yaklaşık dört saat sürdü.

ERDOĞAN; Ispartaspor Kulüp Başkanı Remzi Erdoğan iyi bir kadro kurduklarını gerçekleştirdikleri sezon açılış törenine eski futbolcuları da davet ettiklerini bildirdi. Başkan Erdoğan; “İyi bir kadro kurduk. İnşallah Allah bizi utandırmayacak. Başarılı olmak için hazırlık maçlarında sıkıntılarımızı görüp değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.