Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

2. dakikada Fernandes'nin kaptırdığı topu son olarak sağ çaprazda alan Visca'nın ceza alanına girdiği anda sert şutunda, kaleci Cenk meşin yuvarlağı önledi. Savunma daha sonra tehlikeyi önledi.

9. dakikada Ekrem'in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Metin'in vuruşunda, kaleci Cenk topu parmaklarıyla kornere gönderdi.

16. dakikada Fernandes'in orta sahaya yakın bir yerden kullandığı serbest vuruşta, savunmanın arkasında Egemen'in dokunamadığı topu kaleci kornere çeldi.

23. dakikada Doka'nın ceza alanına cepheden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

25. dakikada Rızvan'ın sağdan ortasında ceza alanı içinde boş pozisyonda topla buluşan Metin'in kafa vuruşunda, kaleci Cenk son anda meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.

28. dakikada Beşiktaş, net bir pozisyondan yararlanamadı. Rakibinden topu kapan Necip, güzel bir pasla ceza alanı içinde boş pozisyonda topu Almeida ile buluşturdu. Son haftaların formsuz ismi Almeida, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yapınca, kaleci meşin yuvarlağı kornere attı.

38. dakikada sol çaprazda topla ceza alanı içine giren Doka'nın sert vuruşunda, kaleci Cenk meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ernst, Necip Uysal, Veli Kavlak, Fernandes, Mustafa Pektemek, Almeida

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Rızvan Şahin, Can Arat, Zayatte, Ekrem Ekşioğlu, Visca, Cihan Haspolatlı, Holmen, Mahmut Tekdemir, Doka, Metin Akan