Beşiktaş ’ın oynadığı son 7 resmi maçta az gol oldu. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile eşleşirken ilk maçı sahasında 0-0 berabere bitirdi deplasmanda ise 1-0 kaybedip elendi. Beşiktaş Süper Lig ’de oynadığı Mersin İdman Yurdu maçını 1-0 kazanırken 2.haftada sahasında Ç.Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi grup ilk maçında da sahasında Asteras Tripolis ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş geçen hafta deplasmanda Bursaspor ’u 1-0 yenerken bu hafta sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Oynadığı son 7 maçta 5 gol atan Beşiktaş kalesinde de 4 gol gören Beşiktaş son 7 maçında 1 ’den fazla gol atamadı.

BERABERLİKLER CAN SIKTI

Beşiktaş geçen sezon Süper Lig ’de sahasında 36 puan toplamıştı. Oynadığı 17 maçın 10 tanesini kazanan 6 tanesinde berabere kalan Beşiktaş, sadece Galatasaray ’a kaybetmişti. Galatasaray yenilgisinin ardından Beşiktaş sahasında oynadığı son 16 lig maçını kaybetmedi. Beşiktaş son 16 iç saha maçında 8 galibiyet 8 beraberlik aldı. Beşiktaş 8 beraberlik ile toplamda 16 puan kaybetmiş oldu.