Beşiktaş'ın Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Beşiktaşlı Demba Ba'ya şok bir eleştiri geldi. Yayıncı kuruluş LigTV'de yorumculuk yapan tecrübeli teknik direktör ve yorumcu Mustafa Denizli Demba Ba ile ilgili flaş yorumlarda bulundu.

İşte Denizli'nin Demba Ba eleştirileri;

"Demba Ba'da çok büyük beklenti yaratıldı Beşiktaş taraftarı arasında. Feyenoord karşısında gösterdiği performansla bu beklentiler daha da büyüdü. Halnu ki beklentilerin o kadar yüksek sınıfında değil. Demba Ba performansımdan memnunum diyor ama bence iyi değildi."

"Kaldı ki Feyenoord takımı Beşiktaş'ın kendini test edeceği düzeyde bir takım değil. O maçlar Demba Ba'dan beklentileri oldukça fazla yükseltti."

DEMBA-BURAK KARŞILAŞTIRMASI
"Futbolcu eğer arkadaşları tarafından topla buluşamıyorsa kendisi topu almanın yollarını arar. Bunun birinci etkeni ise koşudur. Burak için koşmuyor diyormuyuz hayır. Burak devamlı oyun içerisinde. Demba Ba'nın da öyle arayış içinde olması gerek. Bugün bir tane Gökhan'ın açtığı ortaya vurduğu kafa var. Başka gol. Bugün ben kendimden memnunum demesi kabul edilebilir değil."