Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ancak, sezon başında dönemin yönetim kurulu tarafından lisansa engel borçların ödenmemesi nedeniyle sahaya gençlerden kurulu bir takımla çıkan ve geçen Beykoz maçına kadar aldığı mağlubiyetlerle grubun dibine demir atan Ispartaspor’da kurtuluş için umutlar belirdi.

TIK; “İŞADAMLARIMIZI BEYKOZ MAÇINDA GÖREMEDİM”

Ispartaspor Kulübü Başkanı Selçuk Tık, daha bir ay önce Ispartaspor’u kurtaracağım diye Kırklareli’ne kadar giden İstanbul’daki Ispartalı İşadamlarını geçen hafta oynanan Beykoz 1908 maçında göremediklerini söyledi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Tık açıklamasında; “Çok değil daha bir ay öncesine kadar gerek İstanbul’daki Ispartalı işadamları gerekse onların Isparta’daki arkadaşları Ispartaspor’u kurtaracağız diye çalışıyorlardı. Bunun için ikinci yarının ilk maçında Kırklareli’de oynanan ve Ispartaspor’un 5 – 1 mağlubiyetiyle sonuçlanan maç için Kırklareli’ne bile giderek güya Ispartaspor’u kurtarıyorlardı. Tüm bunlar fos çıktı.

“İSTANBUL’A KADAR GİTTİK EV SAHİPLİKLERİNİ GÖREMEDİK”

Bunun yanında, bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Pazar günü İstanbul’da Beykoz 1908 takımı ile bir maç yaptık. Takımımız için son derece önemli hatta kaybetmemiz halinde amatöre düşeceğimiz bu maçta nedense Kırklareli’ne kadar gidip Ispartapor’u kurtarma toplantıları yapan İşadamı arkadaşlarımızı (!) göremedik. Kendileri maça gelmediler. Takımımız onların ayağına kadar yani İstanbul’a kadar gitmesine rağmen bize orada ev sahipliği yapmadılar. Bunlar boş işler beyler. Biz bu işe başımızı koyduk ve Ispartaspor’u en zor gününde yalnız bırakmayarak göreve geldik. Bundan sonra da takımın ligde kalması adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

ORHANGAZİ MAÇI YARIN OYNANACAK

Öte yandan, Futbol Federasyonu Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 2. Grupta 23. Hafta maçlarının Perşembe günü yani yarın oynanacağını açıkladı. Buna göre; Ispartaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde grubun orta sıralarında bulunan Orhangazispor ile karşılaşacak.

TIK; “HERKESİ STADYUMA BEKLİYORUZ”

Ispartaspor Kulübü Başkanı Selçuk Tık, ligde kalma konusunda İstanbul deplasmanında kazanılan galibiyetle büyük bir moral ve umut yakaladıklarını belirterek; “Bu umudumuzu yarın Orhangaziyi yenerek daha da perçinlemek ve ligde kalmak istiyoruz. Onun için tüm taraftarlarımızı yarın stadyuma takımlarını desteklemeye bekliyoruz. Gelin, takımınızı 90 dakika boyunca destekleyin. Alınacak galibiyet hepimizin eseri olsun” dedi.