Yeşil-Siyahlı yönetim önceki akşam Cemil Usta’da futbolculara yemek vererek takımı birinci etap kamp çalışmaları için Isparta’ya uğurladı

Araklıspor önceki akşam Cemil Usta’da düzenlediği yemekten sonra kamp çalışmaları için Isparta’ya gitti. Yemeğe Araklıspor Başkanı Mehmet Özderya, ikinci Başkan Bekir Akyıldız, Transfer Komitesi Başkanı Alaattin Emin, Başkan Yardımcıları Mehmet Taşkın, Yakup Akkuş, Kafile Başkanı Serde Cebi yemeğe katılarak takımı uğurlamak üzere takımın yadında bulundu.

Eksiklerimizi Tamamlayacağız
Her zaman hedefleri olan Araklıspor yine ligde hak ettiği yerde olacağını ifade eden Araklıspor Başkanı Mehmet Özderya, “Takımı kampa gönderdik. Takımda iki üç eksiğimiz var onları da kamp sürecinde tamamlayacağız” dedi. Özderya, “Ligde hedefimiz şampiyonluğa oynamak. Biz inanıyoruz ki her şeyin üstesinden gelerek hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

28 Futbolcuyla Kampa Girdi
Toplam 28 futbolcuyla kampa giden Yeşil-Siyahlılar 10 gün kamp süreci geçirecekler. Araklıspor Başkanı Mehmet Özderya, zamanımız kısıtlı olduğu için kamp sürecimiz 10 gün. Bu kamp sürecinde geçirecek olduğumuz hazırlık çalışmalarımız gayet iyi gideceğinden eminim. Kamptan sonra sahamız hazır hale geldiğinde de sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.