Isparta Davrazspor'da Kepez Belediyespor maçı öncesinde moraller yerinde. Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Yöneticiler Oğuz Başaran ve İsmail Cemil Aydoğdu'nun da izlediği antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

Başkan Sarıgül’den maça davet

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, 26 Şubat Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak Kepez Belediyespor maçına tüm sporseverleri davet etti.

Akşehirspor maçındaki mücadelelerinden dolayı futbolcularını ve teknik heyeti kutlayan Başkan Sarıgül, “Kalan 7 maçımız var. Kepez Belediyespor maçı da bu zor karşılaşmalardan biri.

Bu karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli kayıpsız aşmak istiyoruz. Bu zorlu maratonda taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bize inanan, güvenen bu uğurda yanımızda olan tüm sporseverleri Pazar günü Atatürk Stadı’na saat 14.00’de oynanacak Kepez Belediyespor maçına bekliyorum. Bu takım hepimizin” çağrısında bulundu.

 Başkan Sarıgül, kendi imkanlarıyla Akşehir deplasmanına giden 30 kişilik grubun başında bulunan sporsever Tuncay Hoban’a da teşekkür etti.

Pembe-yeşilliler, zorlu maçta tüm sporseverleri maça davet ettiler.