En son Tokyo Olimpiyat Oyunları’ndan gümüş madalya ile dönen sporcu Buse Naz Çakıroğlu bu kez hedefini çok daha yukarıya çıkarttı. Bu kapsamda oldukça sıkı bir şekilde çalıştığını da dile getiren Buse Naz Çakıroğlu, hedefleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışacağını ve buna yönelik olarak da her daim en zirveyi hedeflediğini de belli etti.

Yapılacak olan 2024 Paris Olimpiyatları içerisinde altın madalya hedefinde olan ve buna uygun olarak da yapması gereken her şeyi yapıp, en iyisi olmayı başarmayı umut eden Buse Naz Çakıroğlu, olimpiyatlardan da bahsetti. Son katıldığı olimpiyatlarda kendisi ile çok iyi ilgilenildiğini ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti de dile getirmekten geri durmadı.

Altın Madalya Oldukça Yakında!

Buse Naz Çakıroğlu, hedefleri içerisinde İstanbul’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası içerisinde bayrağımızı göklerde dalgalandırmak hedefi içerisinde olduğunu söylerken aynı zamanda da bu durumun kendisi için ne kadar önemli olduğunu da belli etti. Kendisinin hemen sonrasında da Paris Olimpiyatları içerisinde gerekli rekoru var etmek istediği de söyledikleri arasındaydı.

Çalışmalarını oldukça sıkı bir biçimde devam ettireceğini belli eden Buse Naz Çakıroğlu, bu açıdan var olan farkını da belli etti. Disiplinli ve çalışma azmi bir hayli yüksek olan sporcu istediği başarıyı da elde edebilecek kadar hevesli. İlerleyen günlerde devam edecek olan çalışmalarında da bu durumdan güç alacağı ve başarıya koşacağı da beklentiler içerisinde. tipobet365

Çayırova, Haremspor’u mağlup etti Çayırova, Haremspor’u mağlup etti