Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Ispartaspor, eski hocayla yolları ayırıp takımın başına bir günde yeni bir Teknik Sorumlu getirdi.

SÖZLEŞME BUGÜN İMZALANACAK,

ERSAN’IN YARDIMCILIĞINI DEVRİM YAPACAK

Sezon başından bu yana takımın başında bulunan Teknik Sorumlu Soner Büyükergün’le yollar dün ayrılırken, yerine Pendikspor, Gebze ve Orhangazi takımlarını çalıştıran Metin Ersan’ı getirildi. Genç çalıştırıcı ile bugün resmi sözleşme imzalanacak. Ersan’ın yardımcılığını Musa Devrim yapacak.

BÜYÜKERGÜN’ÜN KARNESİN SON DERECE BAŞARISIZ

Ispartaspor’un görevine son vererek yollarını ayırdığı Teknik Sorumlu Soner Büyükergün’ün Ispartaspor karnesi son derece zayıf. Zira, Yeşil – Pembeliler Büyükergün ile çıktıkları 21 maçta sadece 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayabildi. Zaten 11 puanı bulunan Ispartaspor’a diğer 3 puan Erzurumspor’dan alınan hükmen galibiyetten geldi.

TAKIM LİG DÜŞME POTASINDAN KURTULAMADI

Ispartaspor’un görevine son vererek yollarını ayırdığı Teknik Sorumlu Soner Büyükergün, sezon başından beri takımı çalıştırmasına rağmen bir türlü başarı sağlanamadı ve takım aldığı üst üste mağlubiyetlerle ligin dibine demir attı. Uzun zamandır taraftarların da tepkisini çeken Teknik Sorumlu Soner Büyükergün’ü eski yönetim başarısızlığa rağmen görevde tutuyordu.