Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ''Takımdaki eksiklere rağmen futbolcularımız özveriyle oynuyor'' dedi.

Çapa, Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Unutmayalım ki 4 banko oyuncumuzdan yoksun bir kadroyla bu maça çıktık. Cem Can, Kulusic, Herve Tum ve Curri'nin yokluğunu yapacağımız değerlendirmede göz önünde bulundurmalıyız'' diye konuştu.

Daha önce de futbolcu ve takım karakterlerinin maçların sonucuna etki edeceğini dile getirdiğini kaydeden Çapa, şöyle devam etti:

''Bugün de böyle oldu. Futbolcularımızın bu şartlardaki özverili oyunu bizi mutlu ediyor. Maça iki takım da kontrollü başladı. Gaziantepspor'un bu oyununu, sonuna kadar devam ettiremeyeceğini biliyorduk. Oyuncu değişikliklerini de buna göre yaptık. Oktay ve Zec'i aldık ve sonuca da ulaştık.''

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise sonuçtan memnun olmadığını ve vasat bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Hava ve saha şartlarının oyunu etkilediğini kaydeden Karaman, ''Serdar'ın maçın başında sakatlanarak oyundan çıkması planlarımızı etkiledi. Maçta iki takımın da net bir gol pozisyonunun olmadığını düşünüyorum. Sonuçta Oktay'ın güzel bir vuruşla bulduğu gol maçın skorunu belirledi'' diye konuştu.

Oynadıkları futbolla ilgili eksikleri bulunduğunu ifade eden Karaman, Galatasaray maçına bunları gidererek çıkmayı hedeflediklerini söyledi.