Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, yarın Bursaspor maçında son ana dek mücadele edeceklerini söyledi.

Carvalhal, Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, Bursaspor'un ikinci yarıda iyi bir çıkışla başladığını kaydederek yarın sporseverleri iyi bir maçın beklediğini dile getirdi. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Carvalhal, ''Biz yarın yine sahada istediklerimizi, arzularımızı en iyi şekilde sahaya yansıtmak için çalışacağız. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Evimizde 12 kişi mücadele ediyoruz. Biz hiç bir zaman bu maçı kesin kazanırız demedik ama son ana dek mücadele etmek için söz veriyoruz'' dedi.

Akşam yapılan antrenmanda sakatlanan Sivok'un maçta oynamamasının önemli olmayacağını, Beşiktaş'ın bir takım olduğunu ve takım arkadaşlarının onun yokluğunu aratmayacağını ifade eden Carvalhal, ''Quaresma ve Bebe ne zaman sahalara dönecek-'' şeklindeki soruya ise, ''Bu soruya sağlık ekibi cevap verebilir'' şeklinde karşılık verdi.

Carvalhal, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a da kariyerinde başarılar diledi.



-Ertuğrul Sağlam-

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise üst sıralardaki rakiplerini yakalayabilmeleri için puan kaybetmeden yollarına devam etmek zorunda olduklarını belirterek, ''İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Yarın bunu devam ettirmemiz lazım ama karşımızda çok iyi rakip var. İnşallah iyi bir mücadele sergileriz'' dedi. Sağlam, centilmence ve keyifli bir maç olmasını da diledi.

Sağlam, yağış nedeniyle deniz otobüsü yerine karayoluyla İstanbul'a geldiklerini yolculuklarının da 4-4.5 saati bulduğunu ifade etti. Sağlam, Carvalhal'a da iyi dilekleri için teşekkür etti.