3. lig 3. grupta 22. haftada Kütahyaspor ile karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ligin düşme potasında olan Kütahyaspor"u 1-0 öne geçiren gol ise 38. dakikada Fatih Yılmazlar"dan geldi. 3.lig 3. Grupta 22. hafta Kütahyaspor önüne çıkan Ispartaspor, döneminin en kötü futbolunu oynadı.

  Maçın başlama düdüğünün ardından etkili ve baskın bir oyun sergileyen ve ligin düşme potasında olan kütahyaspor, ilk yarının 38. dakikasında Fatih Yılmazlar"ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Ispartaspor ikinci yarıya aynı kadro ile çıktı. Her iki takımında ikinci yarıya aynı kadro ile başladığı müsabakada, üstün bir performans sergileyen Kütahyaspor, Dumlupınar stadyumundan 1-0 galip ayrıldı. Kütahyaspor ile Ispartaspor seyircisi arasında çıkan münakaşalar sonucu, Kütahyaspor taraftarlarından ıspartaspor tiribünlerine adeta taş yağdı.

  Ispartaspor yönetiminin tam kadro bulunduğu maçın ardından Ispartalı yöneticiler ve taraftarlar sahadan uzun süre ayrılamadı.

 Ispartaspor :1-Ergin 2-Salih Zafer 3-Tahsin 4-Oğuz 5-Rıza 6-Hakan P.Oğlu 7-Ergün 8-Ersin 9-Sinan 10-Ali Özdoğan 11-Serhan Kütahyaspor : 1-Önder 2-F.Yılmazlar 3-M.Erdoğan 4-Ufuk 5-F.Mehmet 6-Maşallah 7-M.Besler 8-Emrah 9-Ramazan 10-Turgay 11-Oktay

Stad: Dumlupınar Stadı Hakamler: Caner Karataş, Mustafa Uslu, Salim Yıldız Sarı Kartlar: Sinan, Serhat (ISPARTASPOR)

Goller: Dk (38) Kütahyaspor