Sezon başında “Biz bu sezon kesinlikle şampiyonuz” diyen yönetimin maddi sıkıntıları bir türlü aşamaması “Tehlike çanları çalıyor” şeklindeki yorumlara sebep oluyor. Teknik patron Dodanlı"nın da sıkıntılar aşılmadığı sürece görevine son vereceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Ispartaspor"da sular durulmuyor. Peşinatların hepsinin hala verilmemesi, teknik heyet ile yönetimin arasının açık olması ve bir türlü yakalanamayan galibiyet serisi Ispartaspor"un her geçen gün daha da gerilemesine sebep oluyor.

MADDİ SIKINTI GİDERİLEMEDİ
Futbolculara peşinatlarını ödeyemeyen Ispartaspor yönetimi ile futbolcular arasında soğuk rüzgârlar estiriyor. Birçok futbolcunun ortalama 8 bin YTL peşinatlarından alınacak paraları hala temin edemedikleri edinilen bilgiler arasında. Futbolcuların sadece maaşlarını alabildikleri, maç başı ve peşinatları alamadıkları için şahsi olarak ekonomik sıkıntı içerisine girdikleri öğrenildi. Paralarını alamayan futbolcuların moralsiz oldukları için galibiyet sıkıntısı çektikleri de Isparta futbol camiası arasında konuşulan konular arasında yer alıyor.

DODANLI"DAN ŞOK BİR KARAR ÇIKABİLİR
Yönetim ile parasal sıkıntıların çözülememesinden dolayı arası limoni olan Teknik Direktör Erhan Dodanlı"nın sorunlar çözülmezse istifa etmesi bekleniyor. Her defasında inanmadığı yerde durmayacağını ifade eden Dodanlı"nın böyle bir kararı vermesi halinde, Yeşil-Pembeli ekip yeni bir teknik patron ile anlaşmak zorunda kalacak.

Alınan bilgilere göre Ispartaspor"un son iki karşılaşmasını üçüncü ligin tanınan teknik direktörleri arasında yer alan, Orhan Kapusuz"un izlediği öğrenildi. Dodanlı"dan eksik bir karar çıkması halinde, Yeşil-Pembelilerin Kapusuz ile el sıkışması an meselesi olacak gibi görünüyor.

KAPUSUZ, SEZON BAŞINDA DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ
Sezon başında Ispartaspor"un Orhan Kapusuz ile Erhan Dodanlı teknik patronlarından birisini seçmek için yönetimin kararsızlık içersinde kaldığı bildirildi. Sezon başında Ispartaspor yönetiminin Dodanlı ve Kapusuz arasında kararsız kaldığı sızan bilgiler arasında.

Olusum