Isparta Voleybol İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Ulusal Hakem Hakkı Demiralay'ın işitme Engelliler Olimpiyatlarında görev alacak olmasından dolayı bir açıklama yaptı.

Akçil, hem ülkemiz olarak hem de Isparta Voleybol Camiası olarak tarihi günlerden birini yaşadıklarını belirterek,"18-30 Temmuz arasında Samsun'da düzenlenecek olan Dünya'nın en büyük 3. Spor organizasyonu olan İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Voleybol hakemliği yapması için İlimiz Isparta'dan, Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından başarılı Ulusal hakem Hakkı Demiralay hocamızın görevlendirildiğini büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayım Bu büyük ve Uluslararası organizasyonda görev yapmak üzere Tüm Türkiye'den sadece 10 Voleybol hakemi görevlendirilmiş bulunmaktadır. Şükürler olsun ki bizlerinde her zaman başarılarıyla gurur duyduğumuz ve daha büyük başarılara imza atacağını düşündüğümüz İlimiz Ulusal Voleybol Hakemi arkadaşımız Hakkı Demiralay'ında turnuvada düdük çalacak olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın çok önemsediği ve üzerine titrediği 23.sü Samsun'da düzenlenecek Olimpiyatlara 109 ülkeden 21 Branşta 4500 sporcunun katılması beklenmektedir. Hakkı Demiralay hocamıza bu büyük organizasyon da başarılar diliyor, kendisinin final maçında düdük çalmasını bekliyoruz" dedi.

Bu arada yaklaşık 6 yıldır Ülkemizde En üst liglerde görev yapan Üst Klasman Voleybol Hakemi Hakkı Demiralay, Uluslararası arenada daha öncede ülkemizi ve Isparta'yı, Fransa Toulon'da Liseler Arası Dünya Şampiyonasında temsil ederek göğsümüzü
kabartmıştı.