Süper Ligin 18 takımının yanı sıra birçok ülkenin milli takımları ve 1. Lig takımları da kamp için Antalya’yı tercih etti.

Antalya 2018 yılı devre arasında futbol takımlarının adresi oldu. Süper Ligin 18 takımının yanı sıra birçok ülkenin milli takımları ve 1. Lig takımları da kamp için Antalya’yı tercih etti. Spor turizminin adresi olan Antalya, yeni yılla birlikte Süper Lig, alt ligler ve yurt dışından gelecek futbol takımlarına ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz gün Beşiktaş Futbol Takımını kamp yaptığı otelde ziyaret edip hazırlık maçını izleyen Vali Münir Karaloğlu, dün akşam ise Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ile birlikte Antalya’da kamp yapan Fenerbahçe Futbol Takımını ziyaret etti.

Teknik ve idari heyet ile futbolcuların otelin girişinde karşıladığı Bakan Kurtulmuş, Vali Karaloğlu ve Çorabatır, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyuncularla sohbet etti.

Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe kampında bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Bakan Kurtulmuş, sarı-lacivertli ekibe başarılar diledi.

Antrenör ve Hakemler’de Antalya’da kamp yapıyor

Süper Ligin 18 takımıyla birlikte birinci, ikinci ve üçüncü ligdeki birçok futbol takımı ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) eğitim kampları da Antalya gerçekleştiriliyor. TFF Süper Lig Hakemleri, Süper Lig Yardımcı Hakemleri, Kadın FIFA Hakemleri ve Kadın FIFA Yardımcı Hakemlerinin katıldığı 2017-2018 Sezonu Kış Semineri ile antrenörlerin katıldığı UEFA Pro Lisans Kursu’nu Antalya’da gerçekleştirdi.

Özellikle Belek Turizm Merkezi’ndeki otelleri tercih eden Türk ekiplerinin yanı sıra Almanya, Belçika, Rusya, Ukrayna, Hollanda, Kazakistan, Avusturya, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Macaristan ve Arap ülkelerinden futbol takımları, kamp çalışmaları için adres olarak Antalya’yı belirledi.

Bu yıl 2 bin den fazla takımın Antalya’da kamp yapması bekleniyor.