Fenerbahçe Kulübü, kulüp başkanvekili Nihat Özdemir'in, ''Türkiye Futbol Federasyonu-Spor Toto Süper Lig Kulüpleri buluşması'' adıyla Ankara'da düzenlenen toplantıda, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına ilişkin olarak, ''Bunlar Aziz Yıldırım'ın görüşleridir. Fenerbahçe yönetimini bağlamamaktadır'' dediği iddialarını yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp başkanvekili Nihaz Özdemir'in dünkü toplantıda yaptığı konuşmanın çarpıtıldığı iddia edildi.

Nihat Özdemir'in toplantıda, Aziz Yıldırım'ın TFF Disiplin Talimatı'nın 58. maddesinin değişmemesi yönündeki görüşlerine ilişkin olarak, ''Bunlar Aziz Yıldırım'ın görüşleridir. Fenerbahçe yönetimini bağlamamaktadır'' şeklinde sözler sarf ettiği iddialarıyla ilgili olarak, şöyle denildi:

''Haberlerde, sayın Özdemir'in, başkanımız sayın Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama ile ilgili olarak, o açıklamanın sadece başkanımızı bağlayacağı şeklinde sözler sarf ettiği öne sürülmekte ve sanki başkanımızın görüşleri ile sayın Özdemir'in ve kulübümüzün görüşleri arasında ayrılık varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Sayın Özdemir'in toplantıda yaptığı açıklamalar başta sayın TFF başkanı olmak üzere tüm kulüp başkanlarınca da malumdur ve bu haberlerde yazılanlar kesinlikle doğruları yansıtmamaktadır. Taraftarlarımızın içerisinde geçmekte olduğumuz süreçte sık sık yapılan ve endişe ile takip ettiğimiz bu tarz haberlere itibar etmemesini önemle hatırlatırız.''