Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 5-1 mağlup eden Galatasaray, hem takım için hem de teknik direktör Fatih Terim için yeni rekorlara koştu.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve güzel futbolunu skora yansıtmayı başaran sarı-kırmızılı ekip, Kardemir Karabükspor engelini de aşarak ligde üst üste 9. galibiyetini ve bir sezonda galibiyet serisi rekorunu egale etmeyi başardı.

Bu sezon ligin 12. haftasında Sivasspor'u yenerek galibiyet serisine başlayan ''Cim-bom', sırasıyla Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trasbzonspor, Orduspor, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ve Kardemir Karabükspor'u yenmeyi başarırken, 1987-88 sezonunda elde ettiği 9 maçlık kazanma serisini egale etmiş oldu.

Galatasaray, 1987-88 sezonunun 26. haftasındaki Gençlerbirliği maçıyla başlayan serisinde, sırasıyla Altay, Kocaelispor, Samsunspor, Malatyaspor, Denizlispor, Karşıyaka, Adana Demirspor ve Boluspor maçlarını kazanarak üst üste 9 galibiyetle sezonu tamamlamıştı.