Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, halterde Avrupa ve Türkiye dereceleriyle göz dolduran Döşemealtı’nın başarılı sporcularını makamında ağırladı.

Döşemealtı’nda faaliyet gösteren Antalya Yiğit Gençlik Spor Kulübü Halter ekibinde yer alan Fettah Aydın, 22-30 Eylül tarihleri arasında Kosova Priştina’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda 3.ncü, 5-8 Ekim tarihlerinde Çanakkale’deki müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Çanakkale’deki şampiyonada aynı ekipte yer alan Hatice Serttaş, Tuğçe Ayten Karamanlı, Cansu Karakaya ve Taner Ateş’de Türkiye 3.ncüsü oldular.

Başkan Turgay Genç, sporcuları tebrik etti

Halterde branşında başarılarıyla göz dolduran ekip, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karsavurdan, Kulüp Başkanı İzzet Eryılmaz, Milli Takım Antrenörü Mustafa Karış ile birlikte, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. Başkan Genç, halterdeki başarılarıyla ilçe halkını gururlandıran sporcuları tebrik etti.

Döşemealtı’nın ilk milli sporcusu

Milli Takım Antrenörü Mustafa Karış, halter branşında Döşemealtı’nın ilk milli sporcusu olan Fettah Aydın’ın, 2020’de düzenlenecek olimpiyatlar için aday kadroda yer aldığını söyledi. İlçede spora ve sporcuya destek olduklarının altını çizen Başkan Genç, sporcular ile bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.