Ispartaspor futbolcuları ve teknik heyet hafta sonu oynanacak olan Sidespor karşılaşması için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

   Teknik patron Dodanlı, bu karşılamanın galibiyetler serisinin başlangıcı olacağının sinyallerini verdi . Sidespor karşılaşması öncesi Ispartaspor hazırlıklarına devam ediyor.

    Dünkü antrenmanda tam kadro çalışan Yeşil-Pembeliler, taktik ağırlıklı çalıştı. Kanatlardan ataklar üzerinde yoğunlaşan Ispartasporlular'da futbolcuların birbirleri ile olan güzel diyalogları dikkatlerden kaçmadı.

     Herhangi bir hatada birbirlerini uyaran ve daha iyisini yapmaları için çaba gösteren futbolcuların bu şekilde çalışması teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Antrenmanda son haftaların formda futbolcusu Agah, oyunu ile tam not aldı.

     Kemal ve Özer'in oyunları da dikkatlerden kaçmazken, düzgün vuruşları ile de kendilerinden söz ettirdiler. Futbolcularının özverili bir şekilde çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Erhan Dodanlı, Sidespor karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi.

    Takım olma yolunda iyi bir yol kat ettiklerini söyleyen teknik patron Dodanlı, "Neşeleri ve performansları üst düzeyde. Belediye Başkanımız Hasan Balaman'ın destek verecek olması da futbolcularımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürdü.

    Kendisine teşekkür ediyorum. Sidespor karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.