İlk beş haftaya çok önem veren Yeşil-Pembeliler, liderliği ele geçirmeleri halinde farklı şampiyon olacaklarını iddia etti. Üçüncü grupta zirveyi gözüne kestiren Ispartaspor, evinde oynayacağı açılış maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

    Şimdiye kadar oynadığı hazırlık maçlarında yenilgi almayan Yeşil-Pembeliler, sezon öncesi geç toparlanmalarına rağmen hızlı bir uyum yakalanmasıyla umutlandı. Ligde kendi sahasında oynayacağı Mustafa Kemal Paşa maçına çok önem veren Teknik Direktör Erhan Dodanlı, ilk maçın kazanılmasının olmazsa olmazlar arasında bulunduğuna dikkat çekti. Takımın lige iyi bir başlangıç yapmasının önemine değinen Teknik Direktör Dodanlı, "İlk maçta üç puan alırsak, sonraki hafta deplasmandaki Denizli Belediyespor'la yapacağımız maça motivasyon olarak daha rahat hazırlanırız.

    Hedefimiz beşinci hafta sonunda yani Akhisar maçında liderliğe oturmak. Eğer bunu başarabilirsek ondan sonra ligde arayı açarak gideriz. Allah'ın izniyle takımımız geç toparlanmasına rağmen gayet iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncularıma çok güveniyorum ve başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Teknik Direktör Dodanlı, Isparta'nın kent olarak modern bir görünüme sahip olduğunu ve ikinci ligi çoktan hak ettiğini dile getirdi.

 

   Daha önce 6 takımla şampiyonluk sevinci yaşayan Dodanlı, Ispartaspor'la 7. şampiyon takımı olacağına inancı bulunduğunu aksi takdirde burada bulunmasının bir anlamı olmayacağını söyledi. Teknik Direktör Dodanlı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor'da oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenman sonunda çift takım halinde daraltılmış sahada maç yapan Yeşil-Pembeliler ilk kez Teknik Direktör Dodanlı'nın 'Joker'li oyunuyla çalıştı.

    Orta yuvarlağın çevresini kare şeklinde kapatan Dodanlı, bu alan içersinde diğer oyunculardan farklı bir futbolcuya Joker olarak kullanıyor. Diğer oyuncular oyun yönüne göre atağa çıkıp geri dönerken Joker her iki takımdan olabiliyor ve atak yönüne göre takımları yönlendiriyor. Dodanlı'nın antrenman ve maç sırasında sık sık oyuncularla konuşması ve onları yanlışları konusunda uyararak doğru hareketlerinde kutlaması dikkat çekiyor. Hoca ve oyuncuların gayet iyi bir şekilde kaynaşması Ispartaspor'un şampiyonluk yolunda iddialı konumda olacağı sinyallerini veriyor.

    Ispartaspor sezonun ilk maçını 10 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumu'nda Mustafa Kemal Paşaspor'la yapacak. Teknik kadro, oyuncular ve yönetim taraftları takımlarını desteklemeleri için tribüne bekliyor.

Yeni Ekspres