Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, ürettiği sosyal sorumluluk projeleri ve uygulamalarıyla Türkiye birincisi oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde emniyet müdürlükleri bünyesinde hizmet veren toplum destekli polislik şube müdürlüklerini, ürettikleri proje ve uygulamaları yönünden değerlendirdi. Yapılan değerlendirmede Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Türkiye birincisi seçildi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 'Okulcanlar', 'Gülen Yüzler', 'Gönül Köprüsü', 'Geçmişe Sahip, Geleceğe Ümit' ve 'İnternet Sokaktan Farksız' projeleriyle birincilik ödülüne layık görüldü. 
 
Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle Toplum Destekli Polislik Şubesi personeline birer teşekkür plaketi verdi. 
 
Törende konuşan Emniyet Müdürü Gürkan, "Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, az sayıda bir personelle büyük bir başarı elde edildi. Projelerin kalitesi ve yoğunlukları göze alındığında az personelle çok proje uygulayan örnek bir tablo çizdiler. Üst düzey bir sorumluluk anlayışıyla bu işi yapıyorlar" diye konuştu.