Pazar Günü Oynanacak Afyonkarahisar maçı Ispartaspor için hayati önemde olan bir maç. Haber32 Spor Servisi 3. Lig 2. Grup’u Futbolseverler için değerlendirdi.

BİZ BU GRUPTAN ŞAMPİYON OLARAK ÇIKARIZ
Haber32 Spor Servisi  “Bize takımları siz seçin deselerdi böyle bir grup yapamazdık. O yüzden elimize geçöen fırastları çok iyi değerlendirmemiz. Lazım. Artık şehir tam anlamıyla Ispartaspora konsantre olmalı. Önümüzde Afyon maçı ile çok önemli bir fırsat çıkmıştır. Bu hafta Torbalıspor bay geçecek o yüzden bu maç çok önemlidir. Mutlaka 3 puan alıp Liderle aramızdaki puan farkını1’e indirmemiz gerek.” dedi.

Ayrıca “Afyon maçı bizim için puan olarak çok önemli maç. Afyonspor’da şuanda büyük düşüş var. Ona rağmen 5. sırada tutundular. Rakibi mutlaka ciddiye almak lazım ama Bizim klâsımızda bir takım değil Afyonspor. Zor gol atan bir takım ayrıca zor’da gol yiyorlar. 8 Gol atıp 5 gol yemişler. Ispartaspor ise grupda en fazla gol atan takım. Bizim gol atma sıkıntımız yok ama kolay gol yiyoruz. Teknik ekip mutlaka bunu değerlendiriyordur. Maça Ispartasporun presle başlaması lazım erken gol bulursak ilk 20 dakikada bu maçı rahat kazanırız. Afyonspor geçen hafta evinde Muğlaspor’u 1-0 yendi. Isparta’ya moralli gelecekler. Ama Mutlaka maçın ilk yarısında gol bulmamız gerek. 11. Hafta maçına çıkıyoruz toplam 22 maç oynanacak zaten yarıya gelmişiz. Artık her puan kaybı Ispartaspor’u şampiyonluktan uzaklaştırır. Afyon maçı sonrası İzmirspor ve Menemenspor deplasmanına gideceğiz ardından içerde Tekirovaspor maçımız var. Bu periyodu iyi değerlendirmemiz lazım” dedi.

TARIK HOCA BÜYÜK ŞANS
Haber32 Spor Servisi ”Tarık Söyleyici Ispartaspor için büyük şanş. Bu takımı mutlaka şampiyon edecektir. Benim bu konuda hiçbir şüphem yok. O Yüzden Hocamızın yanında duralım ve desteğimizi esirgemeyelim. Bakıyorum bir kesim eleştirmek için fırsat bekliyor. Daha anlayışlı olmalı ve takımımıza sahip çıkmamız gereken bir döneme giriyoruz” dedi.

AFYONSPOR GALİBİYETİ ALT GRUBU DEVRE DIŞI BIRAKIR
Haber32 Spor Servisi “Bizim grubumuzda ben ilk 5 takıma bakıyorum. Afyonspor bu beşi zorlamaya çalışıyor. Bizim Afyonspor maçında alacağımız bir galibiyet Afyonsporu bu beşlinin altına atacaktır. Buda diğer takımlara psikolojik baskı yaratacaktır. Nazillispor’un Keçiörenden galibiyet alacağını düşünmüyorum. Ankara ekibi evinde mutlak galibiyet için sahaya çıkacaktır. Ankara deplasmanları bu grupdaki tüm takımlar için zor maçlar olacaktır. Tekirova evinde Menemenspor ile karşılaşacak buda oldukça zor bir maç. Berabere bitsin isterim. Altınordu ve Torbalı’nında bu hafta bay olması bizim için iyi bir avantaj oluşturur eğer ki biz Afyonspor maçını kayıpsız geçersek” dedi.