Sezon başından bu yana sıkıntılı günler geçiren Ispartaspor, fikstür avantajını kullanamayınca ligde büyük olasılıkla düşmüş oldu. ligde kalan 5 maçına prestiji için çıkacak olan pembe yeşilli futbolcular hafta sonu sahasında oynayacağı Üsküdar Anadoluspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son idmanla tamamlamış olacak!..

Ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Ispartaspor ligin bitimine 5 hafta kala, hafta sonu sahasında Üsküdar Anadolusporu konuk edecek. Fikstür avantajını iyi kullanamayan ve sahasında oynadığı Yozgatspor ve K.Maraşspor maçlarından puan kaybeden pembe yeşilli takım son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Y.lskenderunspora yenilirek küme düşmüştü.

Rakipleri ile arasındakmi 11 ve 14 puanlık farkın kapanması için pembe yeşillitakımın tüm maçlarını kazandığı gibi rakiplerininde tüm maçlarını kaybetmesi gerekiyor.

Mucize ötesi bu tablonun olmayacağını bilen futbolcularda kalan beş maçta pembe yeşilli formayı en iyi şekilde temsil ederek lige veda etmek istiyor.

Öte yandan klübü zor şartlarda bugünlere taşıyan selçuk tık yönetimindeki Ispartasporda yönetim mayıs ayında yapılacak olan kongre öncesinde ne düşündüğü, yeniden aday olup olmayacakları merakla bekleniyor.


Klüp başkanı Tık, şuanda kongre ile ilgili bir düşüncelerinin olmadığını belirtirken, Ispartasporun sorunlarını çözmeye çalıştıklarını dile getirdi. Futbol federasyonunda bekleyen alacakların çözümü için girişimlerde bulunduklarını belirten Tık, Isportada futbolun geleceği için yeni bir sayfanın açılması gerektiğini söyledi.