ISPARTASPOR İÇİN DAYANIŞMA YEMEĞİ 

         Önümüzdeki hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ilk resmi maçına çıkacak olan Isparta Spora, Valilik ve Belediye tarafından ortaklaşa iftar yemeği verildi.

         Isparta Spor Sosyal Tesisleri yanındaki sahada verilen dayanışma ve kaynaşma yemeğine; Vali Ali Haydar ÖNER, Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN,  İl Genel Meclisi Başkanı Kadir DAL, Sivil ve Mesleki Örgütü Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Isparta Spor futbolcuları ve teknik heyeti tam kadro olarak katıldı.

         Yemek öncesinde tek tek sporcularla tokalaşan Vali Ali Haydar ÖNER ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN futbolculara başarı dileklerinde bulundular.

         Yemek sonrasında bir selamlama konuşması yapan Isparta Spor Kulüp Başkanı Remzi ERDOĞAN; “Sayın Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim adımıza bu yemek, dayanışma ve kaynaşma yemeği olmakla birlikte iyi bir moral yemeği olmuştur. Sporcularımızın lige motivasyonu bakımından iyi olmuştur. Burada bulunan işadamlarımızın sanayicilerimizin ekonomik olarak desteğine ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum. Şimdiden destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

         “Gücümüzü Isparta Spor adına birleştireceğiz”

         Verilen bu iftar yemeğinin Isparta spor adına çok önemli olduğunu belirten Vali Ali Haydar ÖNER; “Bu akşam bir araya gelişimizin iki nedeni var. Birincisi; Kutsal Ramazan ayının ruhani ortamında dostluk ve kardeşlik duygularımızı, dayanışma duygularımızı inançlarımız doğrultusunda pekiştirmek. İkincisi de; gücümüzü Isparta spor camiası adına birleştirmektir. Bu konuda kulüp başkanımızın söylediklerini hep birlikte dikkatlice dinledik, bizlerden destek istemektedirler.

         Gerçekten de Ramazan ayı gelince, Ramazan arifesiyle başlayan duygularımız giderek yoğunlaşıyor. İbadetlere, hayırlara yönelik çalışmalar artıyor ve buda topluma olumlu yansıyor. Bu Ramazanda da bir yandan bu duygularla hayırlı hizmetleri yerine getirirken, diğer yandan da bizleri sportif ortamda birleştiren Isparta sporla olan dayanışmamızı arttırarak devam ettiriyor” dedi.

         “Sporcu kardeşlerimiz fedakârlık yaparak mukaveleleri imzaladılar””

         Konuşmasına, kulüp yönetiminin zor şartlarda görev üstlendiğini belirterek devam eden Vali ÖNER; “Değerli hocamız adeta meccanen görev aldı. Sporcu kardeşlerimiz fedakârlıkla mukaveleleri imzaladılar. Görmüş olduğunuz gibi herkes üzerine düşen fedakârlığı yapmış. Şimdi sıra bizde, başkan beyin dediği gibi az veya çok desteklememiz gerekiyor.

Bu destek bize haz verecektir. Çünkü Isparta Sporun müsabakalarda elde ettiği başarı nasıl hepimizi sevindiriyorsa Isparta dışındaki hemşerilerimizi de aynı şekilde sevindirmektedir. O nedenle bu çalışmada pay sahibi olmamız halinde bizimde sevincimiz artacaktır.

         Ama Isparta Spor beklenen başarıyı gösteremezse, sahadan boynu bükük ayrılacak olursa, bunda da sorumluluğumuz olduğunu şimdiden farkına varmamız icap etmektedir. Ben inanıyorum ki bu sorumluluk bilinciyle bütün hemşerilerimiz gönüllerinin zenginliği ölçüsünde gerekli katkıyı yapacaklardır.

         Bu duygu ve düşüncelerle önce Allah ibadetlerinizi ve tuttuğunuz orucu makbul eylesin, sonrada Isparta Sporun yardımına koşma konusundaki azminizi güçlendirsin diyor, güç veren hemşerilerimize sevgiler saygılar sunuyorum” dedi.

         Konuşmalar sonrasında yemeğe katılan Ispartalı işadamları Isparta Spora 110 Bin Lira yardımda bulundular.

         Vali Ali Haydar ÖNER, yemek sonrasında tesisleri gezerek incelemelerde bulundu. Gençlik Spor İl Müdürü Eyüp ERMAN’a talimat vererek, devam eden inşaat çalışmalarının bir an önce bitirilmesini istedi. Vali ÖNER, yapılan inşaat çalışmalarının keşif bedellerinin çıkarılması suretiyle İl Özel İdaresi olarak destek vereceklerini belirtti.