Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor iki saat sonra çok önemli bir maça daha çıkıyor. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ispartaspor, Teknik Direktör Hikmet Işık nezaretinde Cuma günü yaptığı son antrenmanla Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerinde maç saatini beklemeye başladı. Ispartaspor, rakibi Kahramanmaraşsspor’u da yenerek ligde kalma yolunda umutlarını devam ettirmek istiyor. Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçı kazanırsa puanını 18’e çıkartarak alt sıralardan kurtulma adına çok önemli bir engeli daha aşmış olacak. 

MAÇI SELÇUK SARIGÜL YÖNETECEK

Bugün saat 14.30’da Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak olan Ispartaspor –Kahramanmaraşspor maçını Mersin Bölgesi Hakemlerinden Selçuk Sarıgül yönetecek. Yardımcılıklarını ise Nahit Özdayı ve Osman Kozan yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Akışkan.

IŞIK; “TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUM”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hikmet Işık, tüm Ispartaspor taraftarlarını bugünkü maça beklediğini söyledi. Işık; “Bilindiği gibi takımımızı ligde bırakma adına büyük çaba sarfediyoruz. Bu maçı kazanarak ligde kalacağımızı ortaya koyacağız.

“SİZLERİN DESTEĞİYLE K. MARAŞSPOR’U DİZE GETİRECEĞİZ”

Ispartaspor için şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Artık, dargınlıkların küskünlüklerin yeri yoktur. Onun için, geçmiş haftalarda hep mağlubiyet alıyoruz diye maçlara gelmeyen, gelmek istemeyen fedakar, cefakar taraftarlarımızı yarinki maçımıza bekliyoruz. Taraftarlarımız tribünleri doldurarak takımımıza 90 dakika boyunca desteklerini yapsınlar. İnanıyorum ki, taraftarlarımızın de desteği ve tezahüratlarıyla yarın Kahramanmaraşspor’u yenerek ligde kalma adına çok büyük bir adım daha atmış olacağız” dedi.

DİNAR BANDOSU GELİYOR

Öte yandan, Ispartaspor’un iki saat sonra kendi sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak olan Ispartaspor'un bu maçı şenlik havasında geçecek. Dinar Belediye Bandosu, maç öncesinde gösteri yapacak. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın talimatı ile ekip, pazar günü Isparta'da olacak. Isparta Genel Koordinatörü İsmail Çalışkan, Acar'a teşekkür ederek tüm Ispartalıları maça davet etti.