Göltaş Çimento Fabrikası ek tesisinin açılışı dolayısıyla Isparta"ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin açılışta Isparta"ya çok amaçlı spor salonu sözü vermişti.

Göltaş Çimento Fabrikası ek tesisinin açılışı dolayısıyla Isparta"ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin açılışta Isparta"ya çok amaçlı spor salonu sözü vermişti. Çok amaçlı spor salonunun 2007 yılı içi yatırım programına alındığını belirten Milletvekili Emin Bilgiç” spor salonun çalışmalarına önümüzdeki yıl başlanacak ve temeli 2007 yılında atılacak. Bu salonun yapılmasında yer sıkıntısı yaşıyoruz. Ancak spor salonun yapılacağı yer tüm Isparta halkının kolayca ulaşacağı bir yer olmalı” dedi. Daha sonra spor salonu için Işıkkent Mahallesinde yaklaşık 230 bin metre kare alanı kapsayan bir yerin olduğun belirten Belediye Başkanı Hasan Balaman” Isparta"ya yatırımları devam ettiriyoruz. Bu yapılacak olan spor kompleksi Isparta"nın en büyük spor salonu olacak. Bizde Bakanımıza destek amacıyla yer tahsisinde bulunacağız. Şimdilik Işıkkent mahallesinde bir yeri düşünüyoruz. Ancak bu değişebilir. İnşallah bu projeyi de 2007 yılı içerisinde başlatıp en kısa sürede tamamlarız” dedi.

 

Ispartaspor Göztepe maçına hazır 

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde saat 15.00"te Göztepe maçı için tüm hazırlıklarını tamamlayan ıspartaspor bugün Basmacıoğlu otelinde kampa giriyor. Teknik direktör Erhan Dodanlı” bugün Göztepe maçı için Basmacıoğlu otelinde kampa giriyoruz. Oyuncularımızın transfer taksitleri ödendi. Moralleri yüksek. Yarin ki maç için motive olmuş durumdalar. Bu maçı mutlaka kazanacağız. Galibiyet serisini yakalamak istiyoruz. Bu maç bizim için dönüm noktası. Geçen hafta galibiyetimizin tesadüfü olmadığını yarın ki maçta ispatlamamız lazım. Oyuncularıma güveniyorum sakat ve cezalı oyuncumuz yok” dedi.