2-1 lik Beykoz galibiyeti ile büyük moral bulan Yeşil-Pembeliler yarın kendi evinde oynayacağı Orhanga-zispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ispartaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Orhangazi karşılaşmasına kenetlendi.

Spor Toto 3.Lig 2. gruptaki temsilcimiz Ispartaspor'un İstanbul deplasmanında Beykoz karşısında aldığı 2-1 lik galibiyet büyük moral oldu.

Teknik Direktör değişikliğinin ardından gelen galibiyet "Bu zamana kadar demek ki taktik hatasından maç kaybediliyormuş" şeklinde değerlendirilirken, Ispartaspor'un özellikle önümüzdeki iki maçı kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak olması da büyük avantaj olarak değerlendiriliyor.

Yeşil-Pembeliler yarın kendi sahasında oynayacağı Orhangazi kar¬şılaşmasının hazırlıklarını Teknik Direktör Metin Ersan yönetiminde başlarken, hedef 3 puan olarak belirlendi. Ispartaspor bu maçm ardından yine kendi evinde Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek.

Bu iki maçtan alınacak 8 prjan Yeşil-Pembelileri küme düşme potasından çıkmasına belki yetmeyecek ama enazından rakipleri ile arasındaki puan farkını kapatıp yeniden çıkışı yakalamış olacak.

Yeşil-Pembeli yönetim ve futbolcularda böylesi bir ortamda tüm taraftarlardan destek beklediklerini belirterek taraftarların maçlara daha çok ilgi göstermesini arzu ettiklerini ifade ediyorlar.

Milenyum Ajans